Şimdi Ara

iTunes Android için de yayımlanabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence güzel olur sonuçta ıTunes dediğimiz sanatçıları ve filmleri yasal yollarla dinleyip,izlememize olanak sağlayan bir uygulama kimse Android kullanıcıları oturmuş ıTunesten yasal şekilde satın alalım demez lakin koca dünya da 100 bin emeğe saygılı kişi çıkıp ordan içerik satın alsa bu maddi manevi getiri demek olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tamam Türkiyede çoz fazla adam itunes tan müzik alımı yapmıyor ancak yabancı ülkelerdeki insanların çoğu itunes yoluyla alıyor müziklerini legal olarak en azından oradaki kullanıcılar edinir sadece Türkiye olarak bakmayın bu işe

• FERFEROS kullanıcısına yanıt
    Yok gelsin gelmesine de beklenti içinde olmasınlar yani, yoksa gelmesi tabii ki iyidir, ama türkiyeden kimse almaz pek elit insanlar dışında, podcast nedir bilemedim ama ingilizce içeriktir zaten çoğu türkiyede çok iş yapmaz bence hele ki android kullanan kitleyi düşünürsek
  • nepasvior N kullanıcısına yanıt
    Türkçe podcastlerde var. Bir nevi radyo yayını gibi diyebiliriz.

http://tureng.com/search/podcast
  • FERFEROS kullanıcısına yanıt
    evet öyleymiş, ama yine de fazla içerik yok gerçi bedavaysa podcastler olur ben de indirir kurarım valla, ama kimse bir şarkıya 1 TL vermez, bimcell e 19 TL vermek bile çok geliyor her ay
  • Biz türkler için pek bir anlam ifade etmiyor ama genel alamda ciddi kar eden bi şirket bkz:http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/iTunes-magazasi-ilk-ceyrekte-rekor-gelire-ulasti.htm geçen yıl ilk 4 ayı sadece 4 milyar $*3 = 12 milyar $ demek adnroide gelse bu gelir artar ama pek ihtimal vermiyorum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

Gelenekler bozulmamalı bence.

O zaman Office Mac'e çıkmasın

Gelenek bu degil ki

Iphone alamayanlarin guya en buyuk sikayeti itunes. Gelmesin iste androide cok ugrastiriciymis muzik atmak falan zeka gerektiriyormus. Simdi de itunes gelmeyince bencillik demesinler.

Zeka gerektiriyo olsa senin ne isin olurdu adamim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreal1453

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

Gelenekler bozulmamalı bence.

O zaman Office Mac'e çıkmasın

Gelenek bu degil ki

Iphone alamayanlarin guya en buyuk sikayeti itunes. Gelmesin iste androide cok ugrastiriciymis muzik atmak falan zeka gerektiriyormus. Simdi de itunes gelmeyince bencillik demesinler.

Zeka gerektiriyo olsa senin ne isin olurdu adamim

Biri de burada mesela belli ediyorlar kendilerini tutamayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 kbs indir dinle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportifye rakip olamaz

• Gereksiz bence
    Android kullancılarının itunes'dan para verip müzik indireceğini sanmıyorum
    Android kullanıcıları 1-2$'ın hesabını yapıp netten korsan apk indirmeye çalışan alt gelir grupları
    android kullanıcıları gider korsan müzik indirir sonra gelir burada zaaa bedava dinliyom diyo hava atar
    bu kadar kişiliksiz insanlar görmedim

• Hangi platforma ne geldiği önemli değil. Ortada bir ürün yok ama ödeme sistemi var. Market işi tam anlamıyla kazık. Appstore veya İtunes üzerinden satın aldığınız bir şeyi başkasına devredemiyorsunuz. Havaya ödeme yapmak gibi bir şey. İnsanları herşeye para verip satın alın robotları haline getirdiler. En azından elinizde fiziksel bir albüm ya da film olsun diyorsunuz o da yok. Havaya giden paralar. Anlık eğlence sektörü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

Gereksiz bence
    Android kullancılarının itunes'dan para verip müzik indireceğini sanmıyorum
    Android kullanıcıları 1-2$'ın hesabını yapıp netten korsan apk indirmeye çalışan alt gelir grupları
    android kullanıcıları gider korsan müzik indirir sonra gelir burada zaaa bedava dinliyom diyo hava atar
    bu kadar kişiliksiz insanlar görmedim

Bu şekilde konuşursan cevap hakkı doğar. Parası çok olan müziğe de para versin oyuna da versin ötesini de kurcalamasın. Bedava indirenleri görüp ben keriz miyim diye düşünüyorsa o da onun sorunu.

Androide fakir platformu diyen senin gibi kımıl zararlısının da o zaaaa'lardan farkı yok. Paranız var zenginsiniz ve biz de bunun nasıl bir duygu olduğunu anlayamayız. İOS platformunun arkasından köpük de çıkıyordur. Biz bilemeyiz fakiriz çünkü.

• Zaten ITunes'dan aldığınız parçaları miras bile bırakamıyor sunuz! Gereksiz...

• Ben aliyorum iTunes uzerinden parca ve album hele su siralar enpara ile % 50 indirimli iken. Kisisel zevkim icin ayda 25 TL cok buyuk para degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari uygulama açılırken kıyıda köşede "Fakirler Giremez" yazsa :D :D

• Aylar önce bu öngürü de bulunmuştum ama bir tane iFan beni saçmalamakla itham etmişti. Bu da kendisine kapak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 24 Mart 2014; 9:47:22 >
  • Sen 3-5 kişinin yorumundan milyonlarca insanı yargılayacak kadar cahilsen biz ne yapalım. Allah kurtarsın.
  • Itunes olmasa rahat rahat müzik atarım telefona.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.