yani aldığim iphone u kullanmak icin apple dan ıtunes yukledım ve ılk actıgımda calıstı sonra unluck işlemlerını yaptım ve daha sonra şarj olsun dıye usb den tekrar bagladıgımda sıstem coktu mavı bı ekran kısa surelıgıne cıktı ve sonrasında tekrar acılmayı denedıgınde ben ıpone usb den cıkarana kadar sureklı acılmayı denedı ama her seferınde aynı sey oldu. iphonu cıkardım bılgısayar tekrar acıldı ama tekrar takmayı denedıgımde yıne aynı sey oldu.sıstem gerı yuklemesı yapıp calıstırdım sorun cıkmadı tekrar aynı işlemlerı yapıp ıphnu tekrar takınca yıne aynı problemı yasadım. o da olmayınca reboot yaptım (acer 5610 ) ama o da care olmadı ıtunes layıne bılgısayar coktu. sıstem fat32 olarak gozukuyo sorun bundan kaynaklanabılırmı yada baska neden olabılır?iphonu baska bılgısayarlara taktıgımda boyle bı problem yasatmıyo.bılgısayrımın sıstemı aldıgımdan (1 yıl oldu yaklasık) bu yana kararsızlıklar gosterıyo yaklasık bu sure ıcerısınde 5 defa reboot etmişimdir.ılgılenen arkadaslara sımdıden tskler
bende ilk iphone u aldigimda bilgisayar iyi calismiyordu yani bi yerde okumusdu bilgisayari gecikdiren ilk 10 programlar icerisindeymis onun icin bilgisayara format at (ben oyle yapmisdim) yeniden sakin huzurlu bi hayata basla
formatda atdım hala aynı sorun devam ediyo sankı bılgısayarım ıphonu kıskanmıs gıbı baska bı ıphonu baglamayı denedım o da aynı soruna neden oldu arık taktıımda sarj bıle olmuyo lutfen bılen varsa bunun bı acıklamasını yapsın bıraz daha devam ederse bılgısayarı kırıcam :)))
bendede oluyor bazen ancak bu apple tum pc lere karsi galiba bende hatta apple.com bile bilgisayarimi gecikdiriyor core quad ve 2 gb lik ram olmasina ragmen ve yeni format attim