Şimdi Ara

iTunes Gift Card Satin Alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
19.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kvnccelik

bestbuy üzerinden 15$lık bir kart satın almak istiyorum. Fakat değişik tipte kartlar var. Apple® - iTunes $15 Code (Digital Delivery), Apple® - iTunes $15 App Store Gift Card, Apple® - iTunes $15 Gift Card gibi.. Farkları nedir? Digital Delivery olanını mı almalıyım?

(Digital Delivery) versiyonunu satın almanız gerekiyor. 10-15 dakika içerisinde redeem kod mail'inize düşüyor.
  • Bende burdanhttp://ituneskart.com/ 2 kere kart satın almıştım gayet hızlı kodu gönderdiler "3 dakika" bir sorun yaşamadım, fakat "bestbuy" iyiymiş karsız satış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaya

Arkadaşlar, BestBuy ABD dışı kredi kartları ile iTunes Gift Card satın almaya izin vermiyor. Sirapiş otomatik olarak iptal ediliyor. Paypal ile ödemeyi denedim, bu kez de Paypal aynı uyarıyı veriyor. BestBuy'dan alanlan nasıl aldılar?

iTunes Gift Card Satin Alma

Son 1 haftadır alınamıyor bosuna denemeyin.Oncesinde toplam 60$ lik alımım oldu gecmis konularda açıklamam vardı satın alım ile ilgili maalesef bestbuy ile alışveriş buraya kadarmış...

• Malesef Best Buy artık international cardlarla iTunes Gift Code satmıyor, saçmalık ne güzel satın alabiliyorduk artık o da kapandı.
  • itunes gift card satislarimiz tekrar baslamistir
  • dün 25$lık bir tane aldım.Ama hesabım türk hesabı olduğu için kabul etmiyor.Abd ye geçmek iiçin de kredi kartı istiyo.Ben zaten kredi kartı vermemek için bunlarla uğraşıyorum.Ne olacak şimdi
  • Evet başardım.Bu aradahttp://ituneskart.com/index.php sitesinden aldım.6 saatte mailime kartın yazıcı taraması geldi.İlk deneme olmasından ötürü bir iki problem yaşasam da hallettim.
  • sanirim ituneskart.com daki kartlar muzik store icin gecerli.
    uygukamalar icin burayi buldumhttp://www.pcgamesupply.com/buygames/itunes-gift-cards-online-email/ ama deneyen var mi sormak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sotsun -- 4 Haziran 2012; 19:26:29 >
  • pcgamesupply.com u denedim ve 25$ itunes gift card satin aldim gayet hizli ve basariliydi. ilgilenenlere duyurulur...
  • Forumdan havale ile satış yapan arkadaslar var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul içi 2 adet 50 dolarlık toplam 100 dolarlık gift card satıyorum indirim yapılır
  • ituneskart.com dan 50 dolarlik kart siparisi verdim ama hala ses seda yok. siparisi vereli 24 saate yakin oldu. dolandirildik mi arkadaslar?
    support adreslerine mail atiyorum mail bana geri geliyor. hata veriyor.

selamlar,
    leonardo
  • 50 dolarlik appstore gift kart almam lazim.. Elinde ilan yada satanlar bnm ile irtibata gecerse sewinirim.

• arkadaslar ituneskart.com dan aldım 24 saat geçti gelmedi nolur yardım edin dolandoroldımmı yoksa
  • normalde itunes kart ben satiyorum uygun fiyatlara forumda ki arkadaslara da cok yardim ettim de su an almanya dayim eu bulabilirim isterseniz . usa icin beklemenizi tavsiye ederim
  • ituneskart.com dan 25$ kart aldım hala gelmedi dolandirildik mı yoksa

• Arkadaşlar bu itunes kartlarla apple store dan mountain lion u alabilir miyim mesela mac i me ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

Arkadaşlar bu itunes kartlarla apple store dan mountain lion u alabilir miyim mesela mac i me ?

Evet

• merhabalarhttp://jerrycards.com/ bu siteyi cok uzun suredir kullaniyorum itunes ve spotify kartlari satin aldim su zamana kadar oldukca guvenilir bi site. satin aldiginiz kartlari aninda email adresinize yolluyorlar. odemeler paypal araciligiyla yapiliyor. tavsiye eederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde $25 iTunes Gift card mevcut profilime bakabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.