Şimdi Ara

iTunes, iPod'u geride bıraktı; yeni hedef Mac'ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olumsuz yorum yapanların tez kellesi vurula hiçbir apple konusuna olumsuz eleştiri yapılamayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahst

quote:

Orijinalden alıntı: bbuzol

Ben açıldığından beri 6albüm aldım.En aon David Guetta albumunu 4.99 TL ye aldım ki bu albüm DR da 33TL .inanılmaz bir rakam.Bence aüper bir hiZmet.

D&R'dan alacağın Kayıpsız versiyonlu müzik olacaktır, En basitinden iPod'la gelen kulaklıkta bile pamuk gibi ses verir.
    Burdan indirdiğin 256kbit. iyi bir dinleyiciysen aradaki farkı anlıyorsun.
    Senin için arada ki fark, fiyata değmeyebilir.
    Ama gerçek müzik dinleyenler, "sanat eseri" dinleyenler CD ile müzik almaya devam edecektir.

Örnek iTunes'tan indirilen Iron Maiden albümü ile CD olarak alınmış kayıpsız versiyon arasında dağlar kadar fark var.

Kesinlikle doğrudur :) Ama kıyası CD ve MP3 olarak yapmak yanlış.. İyi müzik dinleyicisi zaten CD alır. Biz dijital alternatifler ve sanatçı kazancı açısından bakıyoruz. Dediğim gibi iki tarafında kazandığı bir sistem.. Hatta 3 tarafın(Üretici-Dağıtıcı-Tüketici).

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Ben hiç orijinal albüm almadım, iTunes'dan haftanın bedava şarkılarını indiriyorum ama bir sorum olacak.

iTunes'daki şarkılar daha iyi mi ses veriyor mesela youtube'dan indirdiğim bir şarkı ile iTunes'daki şarkı arasında ses farkını anlayabilir miyim?

Youtube'dan indirdiğin müzik videolarında ses maksimum 128kbit olur, hatta çoğu 64kbit rip formatındadır.
    iTunes'tan indireceğiniz müzik ile aralarında ciddi farklar söz konusu olacaktır eğer yeterli bir 5.1 ses sisteminiz ya da ince zarlı hassas bir kulaklığınız varsa.
    Orijinal Albüm CD'si alırsanız arada ki fark dağları aşacaktır. En kötü sistem bile kulağa daha yumuşak ve akıcı sesler verecek.
  • Sanatçılar kazanıyor merak etmeyin.
  • Mp3 olarak cihazlarıma atıcaksam itunes iyi bir tercih olabilir ama kesinlikle bilgisayarımda dinlemek için indirmem.Lossless almak varken mp3 e gerek yok kanımca.
  • Hertürlü kazanıyor Apple iyi bir satıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.