Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar ilk defa iphone kullanan birisi olarak oldukça acemi sayılabilirim telefonu yavas yavas çözmeye başladım. telefon ilk alındıgında ayarlar bölümünden mail kişiler sekmesine girerek sim karttaki kişileri aktar diyerek simdeki kişileri telefon rehberine attim. fakat sorun burdan sonra başladı başka bir sim kart takdıgım zaman ayni yönetemi defalarca denememe rağmen sim kartdaki kişileri telefon rehberine atmayı başaramadım. itnues programından kişileri eşzamanla seceneğini işaretlidiğim zaman telefonda yeni sim kart olmasına rağmen eski sim karttaki numaraları atiyor. yeni sim karttaki numaraları telefona nasıl kopyalayabilirim.. yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar hiçbiri işe yaramaz.ve yaramadı.isteyen denesin.ben size kendim satın aldığım programı vericem.kendim kullanıorm.isteyene ispatlarım.sürekli bana gelen mail lerde bunu kimse yapamıo sen mi yapcaksın filan diyolar.sonra ispatladığımda inanamıolar.bende inanamıştım aslında kaçtane program denedim işe yaramamıştı.müzik resim video ne istersem bilgisayara atabiliorm ipod yada iphone dan.
  • 1604 hatasinin cozumunu bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ne kadar zormuş ya bu iTunes'u kullanmak

Aynen.

Bu kadar salak bir yazılım olamaz.
  • Merhaba arkadaşlar.Müziklerimi genellikle itunes'dan dinliyorum,bu yüzden müziklerin albüm kapağının çıkmasını istiyorum bunu nasıl halledebilirim?

İkincisi,İtunes bazen kasıyor bu kasmaların sebebi nedir acaba? Sistemin yetersiz olduğunu düşünmüyorum 4gb ram 1600mhz,3.6 ghz cpu... Bunun kaynağı acaba programdanmıdır? Yaklaşık itunes'a 200 gb müzik atdım bunun sebebi bu olabilirmi acaba ?
  • Silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 6 Ocak 2012; 22:05:49 >
  • merhaba arkadaşlar,

Şimdi diyelim ki iTunes benim bilgisayardaki 50 tane mp3 üme ilişkin bilgileri aldı ve listeledi. Ben de o şarkıları synch ile ipoda attım ve bağlantısını kestim. Sonra diyelim 10 tane mp3'ün get infodan albüm, genre ve kapak bilgilerini iTunes'ten güncelledim.

Bu arada klasöre 20 mp3 daha attım. iPod'u tekrar bağladığımda;

-sadece 20 şarkıyı mı synch yapacak yoksa 70 şarkıyı baştan mı yükleyecek? Sadece 20 şarkıyı synch yaparsa önceki 50 şarkı ipodda durur mu?

-get infodan bilgisi güncellenen 10 şarkı ipodda eskileriyyle mi değişecek yoksa ayrıca mı yüklenecek? Yani 10 şarkıdan ikişer adet mi olacak?
  • bence itunes arşiv yapmayanlara zor geliyor.Ben bütün müziklerimi bir klasöre attım hepsini seçip itunese sürükledim şarkı adlarını albümleri falan bir güzel düzenledim yeni şarkı çıktıkça sürüklüyorum içine ipod u takıyorum sync diyorum bitiyor.Bu mantıkla kullanırsanız itunes size kolay gelir diğer türlü zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

merhaba arkadaşlar,

Şimdi diyelim ki iTunes benim bilgisayardaki 50 tane mp3 üme ilişkin bilgileri aldı ve listeledi. Ben de o şarkıları synch ile ipoda attım ve bağlantısını kestim. Sonra diyelim 10 tane mp3'ün get infodan albüm, genre ve kapak bilgilerini iTunes'ten güncelledim.

Bu arada klasöre 20 mp3 daha attım. iPod'u tekrar bağladığımda;

-sadece 20 şarkıyı mı synch yapacak yoksa 70 şarkıyı baştan mı yükleyecek? Sadece 20 şarkıyı synch yaparsa önceki 50 şarkı ipodda durur mu?

-get infodan bilgisi güncellenen 10 şarkı ipodda eskileriyyle mi değişecek yoksa ayrıca mı yüklenecek? Yani 10 şarkıdan ikişer adet mi olacak?

Kendi sorumu kendim cevaplayayım. iTunes mükemmel bir yazılım.

Öncelikle iTunes'dan verim almak için @cmgrsy arkadaşın dediği gibi mp3 id'lerini bir güzel düzenlemek gerekiyor.

Benim şu anda 5000' i aşkın arşivimde sanatçı adı, şarkı adı, albüm ismi, tür, yıl discogs.com daki kriterlere göre çok güzel düzenlenmiş vaziyette. Ayrıca bir iki de playlist oluşturdum. Şimdi albüm ve single kapaklarını düzenliyorum. id lerde yaptığım her değişikliği ipodum synch ile bir kaç saniyede buluyor ve anında güncelliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Şarkıları attım fakat eksik çıktı. 2 Şarkı gözükmedi touch'ta.

ben de de bir şarkı potaya takılmıştı. sebebi mp3 formatının MPEG 2.0 layer formatlı olmasıymış. onu MPEG 1.0 layer 3 kodlayınca yükledi
  • arkadaşlar
    yeni bir iphone 4s aldım
    ama şu applestore/ itunes e bir türlü kayıt olamıyorum
    yardımcı olacak biri yok mu

kayıt için k.kartı numarası istiyor
    free olanından kayıt yaptıramıyor muyuz?

vars bir yolu biri lütfen anlatsın
    none seçeneğini de denedim bu defa da gift code istiyor.
    illaki jailbreak mi yapmak gerek
    jail break yapsak telefon için ne gibi sıkıntılar oluşur?
    teşekkürler...
  • Arkadaşlar gameloft 3d ve hd oyunlarını cihaza yükleyebilmemiz için illaki jb şart mı direkt olarak yükleyip oynayamaz mıyız?
  • milletin başına bela oldu bu aytuns.
  • Arkadaşlar daha önceleri böyle bir sorun yaşamıyordum. mp4 filmleri sürekle bırak yaparak yüklüyordum. Şimdi ise .....mp4 bu İpod'da çalınamayacağı/oynatılamayacağı için İPOD'a kopyalanamadı" hatasını veriyor... Acil çözüm yolu arıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
  • Arkadaslar,

Ben iphone mu bilgisayarima baglayip, hiiiic itunes calistirmadan bilgisayarimi tiklayip iphone mu harici diskmis gibi gorup fotograflarimi almak istiyorum. programlari gormesem de olur. sadece resimlerimi almak istiyoru. bu mumkun mudur ?
  • itunes dan iphone a müzik atıyorum ama ne hikmetse müzik sonlara doğru kesiliyor eski telefonumda bu müzikler sorunsuzdeu biliyorum. Acaba bunun sebebi nedir arkadaşlar nasıl çözebilirim?
  • Müzikleri atıyorum düzenliyorum ama düzenlediğim şekliyle eş zamanlamıyor. Müziği attığım haliyle kalıyor. Aygıtlar müziklerden değiştiriyorum şarkının ismini vs. itunes da değişiyor ama iphone da değişim yok. Eşzamanla denince Müzikleri niye eşzamanlamıyor
  • forum bitmiş yaa, o kadar soru var, cevap yok, monologa dönmüş resmen

ben de sorayım da adet yerini bulsun...videoklipler (h264 formatlı) itunesda filmler altında, ayrıca video klip akıllı listesinde de görünüyor.

1-ama ipodda music altındaki playlistte görünmüyor, beyaz ekran var...

2-videoklipler ipodda videos altındaki movies'de görünüyor, neden music videos'ta görünmüyor...
  • itunes kurulumu ve kullanımı hakkında sorunlarla karşılaşan arkadaşlar şu videodan faydalanabilirler:
    iTunes Kurulumu ve Program İçi Görüntüleri
  • Beyler iPod Nano'ya .flac uzantılı müzikleri atabiliyor muyuz? Ayrıca iTunes'dan çevirilen AAC formatı kaç bite kadar destekliyor? Teşekkürler şimdiden alıntıyla cevaplarsanız çok mutlu olurum
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.