Şimdi Ara

ITUNES UYGULAMA YUKLERKEN ANIDEN ATMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . benim sorunum j.bli ipod touch'uma itunestan oyun indirememek . yani soyle : telefonu bilgisayara baglıyorm eşzamanlama felan yapıyo ondan sonra uygulamadan yükleyecegim uygulamayı seciyorum . uygula butonuna bastıktan sonra yarısına kadar yüklüyo sonra itunes direk kendi kendine kapanıyo bu neden olabilir . bir kere daha boyle olmuştu yapmıştım düzeltmiştim ama nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum . şimdiden sagolun . Garip Olan küçük boyutlu oyunları itunestan atabilmem . sadece büyük boyutlu oyunlarda sorun yaratıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNVALLEZ -- 27 Mart 2012; 18:53:06 >

• restore yap ve tekrar jb işlemini gerçekleştir.. bende de benzer bir problem olmuştu. eşzamanlama sırasında itunes kilitleniyordu başka bir bilgisayarda da itunes kapanıyordu. hatalı ya da yanlış jb'den kaynaklanıyor.
  • usta bunun başka bi yolu yokmudur ya bayağı uzun iş şimdi onlar ama benim yine boyle bi olay başıma gelmişti nasıl yaptıysam duzelmişti ah bide nasıl yaptıgımı hatırlasam :D
  • abi gözünüzü seviyim bilen biri varsa yazsın kafayı yiyecem :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.