Şimdi Ara

itunes yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 2.gen kullanıcısıyım ve problemim şu.. itunes storedan uyumlu programları indiriyorum application listemde gözüküyorlar ama sync ettiğimde ipoduma program kurulmuyor... bunun sebebini ve çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirm.. şimdiden çok teşekkürler...(forumda araştırdım bi kaç ama bunla ilgili bi başlık denk gelmedi eğer zaten var olan bi konuyu açtıysam özür dilerim...)

• Ipod'u biligisayara bağla, ana menüde yukarıda applications bölümü var ordan indirdiklerini seçip sync yap.
  • Zaten oyun transfer ederken itunes'da yukarıdaki barda "Syncing ......" gibi birşey yazar ve bar dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 22 Ağustos 2009; 12:27:08 >
  • yok bu söyledikleriizi yapıyorum sync yapıyorum onlar seçiliyken zaten ama ipod a yüklemiyor o app leri açıklamalarda ipod touch desteklio dior program için ama gelin görünki kuramıyorum hatta im+ die bi chat programı var onu ilk kurmuştum ipoda sonra restore yapmam gerekti silindi herşey içindeki ama o programı tekrar kuramadım... başka bir örnek itunes da yeni çıkak photoshare i görmüşsünüzdür bluetoooth la alakalı onuda indiriorum hepsi app listemde gözüküyor seçili olarak ama yüklenmiyor umarım anlatabilmişimdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.