Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ITX Fractal Design Ridge 4.0 Bilgisayar Sistemi Satın Al 6 Ocak 2025 21:14 1 1 ITX Fractal Design Ridge 4.0 Bilgisayar Sistemi Yeni toplamış olduğum ITX sistemimi araba alacağım için satıyorum. Parçalar temiz kullanılmış olup yeni toplanmıştır. Özellikleri aşağıdaki gibi olup cüzi pazarlık olur.Param güvende ile alışveriş yapmıyorum teklif etmeyiniz. Diğer illere kargo ile gönderim yapabilirim veya Sivastan elden teslim edebilirim.Isınma sorunu yoktur. Son fotoğrafta da ısı bilgileri vardır. 2K olarak oyunları oynadım. 4K olarak deneme şansım olmadı. Darboğaz hiç bir şekilde yoktur.Kasa Fractal Design RidgeCPU AMD Ryzen 7 7600Anakart MSI MPG B650I Edge Wi-Fi AMD AM5RAM XPG 32 GB RAM 2X16GPU AMD RX 7900 GRESoğutucu Thermalright AXP120-X67PSU Corsair SF1000 PlatinumFAN Fractal Fan 2x140 MM ve Arctic P8 PWM PST 8cm Fan x3SSD Kioxia 1TB Exceria G2Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 52000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NOCTUA NH-L9A AM5 low profile işlemci soğutucu ITX Fractal Design Ridge 4.0 Bilgisayar Sistemi [SATILDI] ALINIK ITX AM4 ANAKART [SATILDI] WEWATCH V10 Pro Mini Projektör