Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al PARÇA OLARAK KULLANILABİLECEK TELLER 2300 BATARYASİ YOK SARJ ALMIOR :5TL LG KG 110 ÇALİŞİO :25 TL FİYATİ... SİEMENS SL 65 EKRAN FİLMİ KOPUK 20 TL. SİEMENS CX75 EKRANİ AGRİZALİ 20 TL 2 ADET KESKİN OLMAYAN SÜS NİNJA KILICI.. TANESİ 30 TL İKİSİNİ ALIRSANİZ 50 TLDİR.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Airties Wus 300 Wirelless adaptör... SatıLıK+Takaslık.telefonlar.kısmi arizalii.... SaTıLıK+ Takaslık Seagate Barracuda 160 gb. SATILIK QuadCore AMD Phenom X4 9650 KoMPLe SiSTeM
demir tabikidee plastik kılıç degil :)) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Airties Wus 300 Wirelless adaptör... SatıLıK+Takaslık.telefonlar.kısmi arizalii.... SaTıLıK+ Takaslık Seagate Barracuda 160 gb. SATILIK QuadCore AMD Phenom X4 9650 KoMPLe SiSTeM
2300 çok güzel bir telefondur, çalışsaydı yada yapabilecek olsaydım düşünmez alırdım hayırlı satışlar saygılar
quote:Orijinalden alıntı: rozek 2300 çok güzel bir telefondur, çalışsaydı yada yapabilecek olsaydım düşünmez alırdım hayırlı satışlar saygılar eywallah iyi forumlar kardeş... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Airties Wus 300 Wirelless adaptör... SatıLıK+Takaslık.telefonlar.kısmi arizalii.... SaTıLıK+ Takaslık Seagate Barracuda 160 gb. SATILIK QuadCore AMD Phenom X4 9650 KoMPLe SiSTeM
kaptan ya ilan süper walla yanlız başına meraklısına desen tam olurmuş. hayırlı satışlar dilerim İmza : Keskin