Şimdi Ara

IVT BlueSoleil hakında bilgisi olan arkaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya abcim ben bişiy buldum ya IVT BlueSoleil diye bir program var ben bu programı buldum fakat demo 5mb lık dosya transferine izin veriyor bu program hakkında bilginiz vermı.....
    veya bu programın crack ini veya full programını veren bir site var mı ....
    bilenlerin mesajlarını bekliyorum.....
    arkadaşlar lütfen bana yardımcı olursanı çok sevinirim........

ilgi göstermenizi bekliyorum....

ilginiz için şimdiden teşekkürler........
    saygılarla.....

• bu programı ne yapıcan!!bluetoothun var mı
  • bluetoot um var ama dirvrimi kaybettim oyuzden bunu arıyorum bu progamdan başka bişiyle çalışmıyor
    ben ne yapacagım abilerim
  • yok
  • ben böyle bişiy duymuştum ama bilmiyorum neyse yinede bir araştıralım
  • ya ok tamam bende buldum ama gerçekten sadece demo sürümü var acaba crack ini bulamazmıyız
  • ben de bu program var istersen maline göndereyim.
  • kardeş bendede bu bluetoot programından var bluetoot cihazının yanında gelen cd den yükledim ama şimdi 5mb dan fazla gönderemiyorum direk kendini kapatıyo ve register key i lazım versiyon u farketmez bana bunun register key ini bulabilirmisiniz çok lazım diğer bluetoot programları olmuyor pcsuit de olmuyor kendi programından başkasını kullanamıyom yardımcı olursanız sevinirim email adrsime gönderin daha ii olur stein_zeit@msn.com adrsim bu
  • Bende uzun zamandır bu programı kullanıyorum ama maalesef bende aynı şekil kullanıyorum.Ben de bi ara aradım ama bulamadım sonra çektik sineye öylece kullanıyoruz.
  • bende bu programı kullanıyorum ama hiç büyük dosya göndermeyi denemedim ama 8 mb bir dosya göndermiştim daha fazla gönderiyomu bilmiyorum. ama 8 mb kesin bir deneyeyim bakim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.