Şimdi Ara

iWatch'ın üzerindeki sis perdesi aralanıyor: 10'dan fazla sensör ile devrimsel 'akıllı saat', Ekim 2014'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran fotoğrafta ki gibi kavisli ise yine Lg den alacak demektir..

• Dünya degisti
    iWatch'ın üzerindeki sis perdesi aralanıyor: 10'dan fazla sensör ile devrimsel 'akıllı saat', Ekim 2014'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

iphonevari bir tasarım olmuş ya. iyice baydı bu tasarım beni. sizce de öyle değil mi?

Bunlar sadece kullanıcıların kendi hallerinde yaptıkları çizimler. Yani saatin böyle bir tasarımla gelmesini istiyorlar, resmi bir cihaz değil.

Hayret, ipad,iphone sızdı, iwatch sızmadı.
  • güzel tasarım olmuş gerçekden. bu applede tasarımda çok iyi. bide Nokia hoşuma gidiyor. diğerleri fasafiso

• Tasarımı gercekten cok iyi böyle olursa kesinlikle alırım. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde haberlere yorum yapanları az çok tanıyoruz artık.Matmuhendisimidir nedir bu adam hep apple aleyhine yorumlar yapıyor takip ediyorum her yorumu böyle buna alıştık artık.1-2 de sony sevdalıları var şu avatarlarına sony logosu koyan yada şu çekik gözlü ceosunu koyanlar falan bunlarıda az çok biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Orijinalden alıntı: giogo

Apple hiçbir zaman ilkleri yapmadı ama her yeni segment ürününde devrim yarattı.iwatch`uda bu açıdan sabırsızlıkla bekliyorum,alacağımdan değil devrim yaratıp yaratmayacağını çok merak ediyorum.

Yanlis hatirlamiyorsam mouse kullanimini Apple cikardi.

http://www.dunyaninilkleri.com/ilkler-video/dunyadaki-ilk-mouse-3.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Apple hiçbir zaman ilkleri yapmadı ama her yeni segment ürününde devrim yarattı.iwatch`uda bu açıdan sabırsızlıkla bekliyorum,alacağımdan değil devrim yaratıp yaratmayacağını çok merak ediyorum.

http://www.dunyaninilkleri.com/ilkler-video/dunyadaki-ilk-mouse-3.html

Yanlış hatırlıyormuşum teşekkürler geri dönüş için..

• aynı tuplu televizyonlara benzemişler

• Mouse konusuyla ilgili;
    Benim hatırladığım ilk ev kullanıcı tipi bilgisayarı Apple yapıyor ve bunun yanında mouse da veriyor. Yani ilk defa son kullanıcı için bilgisayar ve mouse kullanımı Apple ile başlıyor. Bunun yanında ilk GUI de Apple ile başlıyordu sanırım. Windows çok daha sonrasında geliyor.

Baştaki resim ise herhangi bir tasarımcının kendi çizimi. Daha ürünün kasası ile ilgili bir şey sızmadı ama Apple'ın akıllı saat kayışında kullanmak için dokunmatik trackpad tarzı bir patent aldığını okumuştum. Mesela, iki parmağınızı saat kayışı üzerinde kaydırıp saate komutlar verebileceksiniz sanırım.
  • quote:

1984-ilk one in one bilgisayar
    2001-ilk kompakt müzikçalar (kaset veya cd den bağımsız)

Fazla bir ilki yok ama hiç yok da değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı konusunda neler yapacaklar onu çok merak ediyorum. Hiç sözde sızıntı falanda göremedik.

• bence saat işi sacmalık...zaten elde telefon varken saate niye ihtiyac duyayım?niçin ayrı bir cihazın sarzıyla ugrasayım? biturlu anlamıs değilim.hani akıllı gozluk olsa zaten kulaklık kullanıyorum...bide daha buyuk ekran o daha mantıklı...
    aslında su akıllı gozluk işinde zaten telefona baglı calısacagından telefon da bulunan ozellikleri tekrardan koymayıp fiyat mantıklı urunler cıksa asıl asama bence bu olur...hatta moduler bi yapı sunulsa yani akıllı gozlugun cercevesi,ekranı,kamerası pili gibi seyler ayrı ayrı alınabilse ve satılabilse...

http://www.smartglassesnews.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 21 Haziran 2014; 11:28:58 >
  • quote:

quote:

Mouse'u genel kullanım için üreten ilk şirket apple'dı ama fikrin mucidi değillerdi.Fikir amerikadaki bir üniversitenin bilgisayar kulubünden çıkmış ve kulüp Steve jobs'unda ara sıra gittiği kuluplerdenmiş.Mouse'u görünce dayanamamış, ürettirmiş

• Şu 10'dan fazla sensörü hemen sayayım size:

Termometre, barometre, aydınlık sensörü, akselometre, jiroskop, pusula, magnetometre, Apple'ın kendi hareket işlemcisi M7, 2 tane daha bi şeyler yazın işte. Akıllı telefonlarda olan sensörler yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

quote:

Mouse'u genel kullanım için üreten ilk şirket apple'dı ama fikrin mucidi değillerdi.Fikir amerikadaki bir üniversitenin bilgisayar kulubünden çıkmış ve kulüp Steve jobs'unda ara sıra gittiği kuluplerdenmiş.Mouse'u görünce dayanamamış, ürettirmiş

Sgl hocam bilgi icin.

• görsellik bu resimdeki gibi ise köpeğime tasma diye bile takmam

• İyi şeyler bekliyorum Apple'dan.
  • Ekran boyutu 2.5 inç olmaz cok buyuk olur bence, tabi pilde buyuk olur ama kesinlikle 2.5 inç yapmazlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.