Şimdi Ara

IWC ALL-STAR Başladı. 4. gün başlıyor!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
1
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi yönünden bakalım bu rusyaları LA'de gelen geçen tokatlayacak
  • Ne saçma puanlama sistemi bu ruslar mı gidicek şimdi sırf kira denen dallama 1v1 de 1. oldu diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Takım iyide holi ile dambıl yan yana olmuyo bence yav

Çok basit bir nedeni var holy aşırı agresif earlyde dumble ise tamtersi holy nin yanına alistar thresh naut oynayan bir support lazım
  • ruslar nasıl gidiyor ya ulan ruslar hariç herkese razıyım niye ruslar
  • Puanlama sisteminden haberi olmadan gitmiş olamazlar turnuvaya biliyorlardı. az 1v1 çalışsalardı keşke yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

ya arkadaş adam gider günde 18 saat 1 e 1 çalışır hiç bir hedefi olmayan adam gezer tozar böyle saçma sistem mi olur en azından 1v1 ile 5v5 in verdiği puanlar eşit olsaydı. kiranin rakipleri niye kassın ama kira eminim sadece 1v1 çalıştı. biz daha oyun sonu gel vs diyen bronzlarla dalga geçelim koskoca rito bu mantıkta.

Son cumleye sukuyu bastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Eğer Turkiye buradan eklenirse (1v1 yüzünden) Riot'a küfür içerikli mesaj atarım Westteki 6 lv hesaptan

Milliyetçiliğini takdir ettim

Bekliyoruz
    Edit:yanlis mesaji alintilamisim.weatteki hesaptan ritoya diss atacagini yazdigin.mesaji alintilayacaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyizjojuk2004 -- 29 Kasım 2015; 8:59:29 >

• Hayatınızda görüp , görebileceğiniz en saçma sistem budur arkadaşlar. 3 sezondur Bize Takım oyunu diye gözümüze sokup , 1v1'in 5v5'den etkili olduğu bir turnuvadayız.
    O zaman SKT T1 şampiyon olmasın , 1v1 turnuvası yapılıp Faker birinci olsun. 1v1 ' lerin prestij maçları olmamasını bi yana bırakın. Şuan 5v5 prestij '' FİNAL '' maçı oynuyoruz.
    Hiçbir maçı izlemedim. İzlemekte istemiyorum. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.
  • Yok artık o adam 1. mi oldu? Helal demek düşer, bizimkiler turnuvanın formatını bilmiyorlar mıydı?

Naru vs Faker hayalleri başka zamana artık.

Ama böyle saçma turnuva formatı da olmaz

• sisteme suç atanlar, tr channelinde adam ölünce low,noob yazanlarla aynı kişiler
  • 5 vs 5 te tamamen turnuvayı domine etmemize rağmen salak saçma 1 vs 1 den dolayı gidemiyorz.

Ki bu 1 vs 1 in kuralları da acayip saçmaydı late game oyunu yok bir defa.

O kadar saçma sapan puanlaması olduğu için diğer takım oyuncuları kim takar deyip sallamadi verdiler maçları.

5 vs 5 maçlarına grup aşaması da dahil hiç başlanmadan 1 vs 1 tamamen bitirilseydi daha mantikli olurdu, bütün oyuncular hırslı bir şekilde oynardi.

5 vs 5 oynanmış iki takım belli olmuş 1 vs 1 çeyrek finalleri yeni başladı doğal olarak da diğer takım oyuncuları banane diyip sallamadı kira da elini kolunu sallayarak birinci oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 29 Kasım 2015; 9:53:52 >
  • 5v5 bir turnuvaya gitmek için

1v1 puanlaması

RİTOO
  • Türk'ün Türk den başka dostu yoktur, bir daha anladık

Baktım da maçlara satmışlar kiraya

• Bizim de suçumuz var yok değil ilk 8 e kadar tek bir oyuncu çıkarsak yetiyordu ama başkalarının insafina kalınca bunlar oluyor işte.

Adamlar utanmadan kira ya al sen kazan dediler, utanmasalar surrender da verirlerdi kira kazansın diye

• Oyuncularımız 1v1 turnuvayı önemselerdi şuan biz gidebilirdik. Kira galiba oturup 1v1 çalışmış. Alacağı şampiyonları iyi biliyor. Bizimkiler ise Fizz alıyor.

• All star olduğunun farkındasınız deme ? En iyi takımı görmek istiyorsanız dünya turnuvasına bakıcaz. Burda yetenek önemli tabii ki.. Ki puanlama sistemini herkes biliyordu elenmeseydi bizimkilerde ağlamanın anlamı yok.

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Olm o değilde vs leri izledim kiranın 5 canı kalmış adamın %10 canı bariyeri var vurmuyo la bilerek hele banlar neydi öyle bildiğin türk düşmanı bilerek öldü finalde
  • En çok da neye kızıyorum biliyor musunuz? En efendi dediğim thaldrinin "Bu turnuva free" diye tweet atmasına. Altına yazdım "kazanamazsak üzülmem ama" diye sanki bana cevap verme niteliğinde finale çıkınca "free diye demistim" yazdı. Sen ipleri eline almadan ne diye böyle ukalalık yaparsın ki? Hadi naru dumble holy yapsa derim egoist bunlar güler geçerim. Ama en efendi dediğimiz adam yaparsa olmaz bu. Ayrıca alayi da haysiyetsiz o 1v1dekilerin. Hiçbiri Türkleri sevmiyor. Bak daha brtt maçından belliydi. Adam son vuruşu yapmak yerine gitti can aldı geri çekildi. O zaman anlamıştım bu kira denen herife satacaklarını. Takım olarak 5v5leri domine etmemize rağmen yazık oldu ama üzülmedim çünkü bu kadar ego dolu bir takım gitmesin, önce efendiliği öğrensin. Ha eğer 1v1de 10 puani garantilese bu kadar sinir olmazdim ama onu da yapmadılar. Diyecek hiçbir şey yok daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midowex

Olm o değilde vs leri izledim kiranın 5 canı kalmış adamın %10 canı bariyeri var vurmuyo la bilerek hele banlar neydi öyle bildiğin türk düşmanı bilerek öldü finalde

cait vs caitti o demi? iyi gülmüştüm bu kadar belli edilmez şike xd
  • Biz gidemiyoruz.Aferin Kira'ya.Adam çıkcak yerlerden çalışıp gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.