Şimdi Ara

IWillDominate 1200 Elo Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dignitas ın eski jungle oyuncusu IWD banlamıştı sanırım baştan kasıyor .
    http://tr.twitch.tv/iwilldominate

• Başlar tekrar flame yapmaya , hiçbir zaman kaliteli bir oyuncu olamayacak. E-sports'danda uzaklaştırıldı diye biliyorum.
  • Telefondan actim izliyim diye yazilar bile gozukmuyo own3d hd sk ocelate izlemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 de idi.şu an 2100.
  • adam diamond şu an, ayrıca o olay hakkında konuşmaması gerekıyor sanırım

• 1 haftada 1200 den 2000e nası çıkıyor ya? full jungle çıkmak mümkün mü ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

1 haftada 1200 den 2000e nası çıkıyor ya? full jungle çıkmak mümkün mü ki

http://tr.twitch.tv/omieshomies

bu adam sırf shacoyla 2-3 günde 1200 den 2k ya yükseliyor. Sonra flame yapıyor banlanıyor tekrar smurf kasıyor. Biraz sorunlu bir tip ama iyi oynuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10K MMR tarafından MMR BOOST
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shaco o kadar etkili mi ya, geçen shaco aldım adamlar feci safe oynadı gitti oyun,

aslında biliyorum etkili ama ne bileyim ya bilemiyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 2 Ocak 2013; 22:08:01 >
  • quote:

shaco o kadar etkili mi ya, geçen shaco aldım adamlar feci safe oynadı gitti oyun,

Kolay gibi gözüksede , baya bir alıştırma istiyor shaco.

Hiç birşey yapamasa bile Counterjungle + rakibi sürekli Pink ward almaya zorluyor. +2 k eloya kadar çok öyle pink ward alanını görmedim ben sürekli , bu yüzden 2k ya kadar shacoyla kasıp sonra amumu , malp gibi herolara yöneliyor.

ama tabiki dediğim gibi göründüğü kadar kolay değil. iyi bir harita hakimiyeti gerektiriyor.
  • quote:

shaco o kadar etkili mi ya, geçen shaco aldım adamlar feci safe oynadı gitti oyun,

son cumle op shaco ayni yine oracle nerfi daha iyi yapti karsi taraf cok pink atarsa gankler zor olur.Kullanabilen earlyde cok can yakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

son cumle op shaco ayni yine oracle nerfi daha iyi yapti karsi taraf cok pink atarsa gankler zor olur.Kullanabilen earlyde cok can yakiyor.

abi son cümle durumu tam açıklıyo^^

ben 2 el oynadım shaco, 1kdan fazla ranked jungle deneyimi var, hala 1100 elodayım çünkü çözemedim lanet olası solo queue'yu neyse,

adamlar çok safe oynadılar,bizimkiler armut çıktı 2 elde de feci yenildik, bi etkisini göremedim hard feeder'ları taşıma konusunda

• Lan maça girerken girdim konuyu açtım başlığı yanlış yazmışım :(.
  • izlemeye dayanamıyorum o kadar egoist bi herif ki. ne mavi veriyor takıma ne kırmızı. yükselmesin mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pssmst

izlemeye dayanamıyorum o kadar egoist bi herif ki. ne mavi veriyor takıma ne kırmızı. yükselmesin mümkünse.

Low eloda bufff verirsen olup rakibe kaptiriyorlar, bende vermem..

• quote:

1 haftada 1200 den 2000e nası çıkıyor ya? full jungle çıkmak mümkün mü ki

robertxlee 1 haftada 1200den 2500'e çıktı sezon ikideyken hemde sadece 18-19 champ ve 2 sayfa rune ile.

• quote:

izlemeye dayanamıyorum o kadar egoist bi herif ki. ne mavi veriyor takıma ne kırmızı. yükselmesin mümkünse.

güldürdün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

güldürdün.

e gül? umrumda mı sanki ahah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

güldürdün.

e gül? umrumda mı sanki ahah.

ahhahahaha.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

abi son cümle durumu tam açıklıyo^^

ben 2 el oynadım shaco, 1kdan fazla ranked jungle deneyimi var, hala 1100 elodayım çünkü çözemedim lanet olası solo queue'yu neyse,

adamlar çok safe oynadılar,bizimkiler armut çıktı 2 elde de feci yenildik, bi etkisini göremedim hard feeder'ları taşıma konusunda

bak shacoda kendime çok güveniyorum.. Şuanda banlıyım istersen banım açıldığında stream yaparım izlersin oyundan ekle ama kim olduğunu hatırlat hiç olmassa spectate edersin nick imzada var 6sında açılıcak inş.. Baktın playing shaco yazıyo spectate le ^^

• bu adamlar ilahmı kardeşim solo girip 1200 den 1 haftada 2000 e çıkıyor nasıl taşıyolar oyunu o zaman ben hard noobum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.