Şimdi Ara

ix35 - Captiva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece bu iki model arasında (-) eksi yönleri veya beğenmediğiniz yönleri nelerdir.

özellikle bu araçları kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

• valla captivayı bilmemde ix 35 kullandım onu yazıyım motoru süper vitsi çok güzel sarsıntısız camı açmazsanız kornayı bile duymuyosunuz süspansiyonlarıda iyi yol tutuşu mükemmel olsun diye sert yapılmış ama rahatsız edici sert değil deri kalitesi güzel konsoluda öyle anlatılanlar kadar kalitesiz değil tabi crv kadarda değil captivadan her halukarda üstündür ama captivanın avantajı 7 kişilik olması ve daha uzun olması ama ihtiyacınız 7 kişilikse 75 bine captivadan iyisi yok en son modellerde 0 100 ü de 11 sn olmus daha da hızlanmıştır herhalde
  • yorum için teşekkürler.

ix35 de
    manuel ayarlamalı koltuklar
    bahsi geçen sert süspansiyon
    diğerlerine göre ufak galiba.

captiva da
    yakıt tüketimi fazla
    yenisini bilmiyorum ama şuanki 5 ileri vites
    4wd manuel özelliği yok.

şimdilik aklıma gelen eksiklikleri bunlar....
  • ix35 hakkında olumlu yorumlar duyuyorum,captıvanın dıreksıyonu ztn tekerlek kadar:)
    ix35 alınır
  • captivaya bindim ve sürdüm motor gücü hoşuma gitti ama yakıtı beni üzmüştü ayrıca içeriye de bariz bir şekilde ses alıyordu
  • Corvette kullanmadım ama captiva süspamsiyonu ondan alınmış olabilir.
    Bu kadar konforsuz olabilir ancak bir SUV.
    Yakıtı üzer. Performansı iyidir.
    4x4 olmayışı - dir yine.
    İçi fazla sıradandır tam bir amerikan aracı.
    İç mekan ferahlığı çok iyidir koltukları rahattır.
    Bu tek + yönü zaten..
  • en basta captiva ve ix35 aynı kefeye bile koyunmaz kardesm ix 35 olagan üstü bir arac şekli sportif durusu özellikleriyle ve en önemli hyundai markası güvencesi olması fazlasıyla yetiyo captiva tam tersi cok tersi bir suv olarak gibi asla durmuyo sert bir arac ix35 kullanan arkadslara sordum birisi bile sikayetci olmadı fiyatına ve modeline göre en özellikli en iyi secim ix 35 tir
  • ix 35
  • yorumlar için gerçekten teşekkürler.

ben de ix35 e çok sıcak bakıyorum ve muhtemelen onu alacağım.

Bu konuda hangi rengi alayım dersiniz.

Beyaz -- Siyah -- Füme

ileride renkten dolayı sıkıntı yaşamak istemiyorum.

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • siyah cok resmi,beyaz her araba beyaz oldu,FÜME
  • ix 35 captivadan bence de daha iyidir.

captivayı bilmem ama ix35 içeri biraz lastik sesi alıyor, radyo-cd çaların görüntüsü dandik, virajlarda biraz yatıyor alışık olmayanı tedirgin ediyor (ben oldum ) viraj testini yonca denilen bir otoyol kavşağında yaptım, 90la girdim ama 90'ı koruyamadım. kuga ile 90la girip 90la çıkabilmiştim.

biraz lastik sesi ve biraz yatma rahatsız etmez dersen; çok şık, donanımlı, güçlü bir araba. ben de kuga ile ix35 arasında gidip geliyorum.
  • ix35 diyorum.
    Test sürüşü yaptım, motoruna hayran kaldım.
  • Her yer beyaz dolu, füme de çok yakışıyor bu araca
  • bence beyaz harika olur hyundai ın beyazı gercekten cok güsel birde bu arac ix35 ise mükemmel olur :))
  • standart ve opsiyonel özelliklerine bakın
    ix35 daha compact:uzunluk 4m 41cmhttp://ix35.hyundai.com.tr/ 81000tl-89000tl
    captiva:4m 63cmhttp://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/captiva/ozellikler-ve-donanimlar.html 69000-76000tl

tiguan(1.6 tsi 150 hpbenzinlimevcut) vergi avantajı
    qasqai(1.5 dizeli var 4x2) vergi avantajı

• Mitsubishi Outlander hiç düşünmüşmüydünüz
  • amacına göre ikiside güzel araçlar bagaj ihtiyacınız yok ve paranız çoksa ix 35 .ama ben kuga alırdım bunlar yerine.onuda test etmenizi tavsiye ederim.benzine alerjiniz yoksa yeni sportage a da bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

standart ve opsiyonel özelliklerine bakın
    ix35 daha compact:uzunluk 4m 41cmhttp://ix35.hyundai.com.tr/ 81000tl-89000tl
    captiva:4m 63cmhttp://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/captiva/ozellikler-ve-donanimlar.html 69000-76000tl

tiguan(1.6 tsi 150 hpbenzinlimevcut) vergi avantajı
    qasqai(1.5 dizeli var 4x2) vergi avantajı

tiguan manuel vites, 2.0 ise pahalıya oturacak.
    qasqahii yine manule, 2.0 ise fiyatı normal ama o paraya değmez.

quote:

Mitsubishi Outlander hiç düşünmüşmüydünüz

hem manuel hemde 95.000 tl çok pahalı.

• ix35 için Hyundai fiyat politikasını gözden geçirmeli. Yurtdışında Honda CRV'den daha ucuz ama Türkiye'de daha pahalı. Demek distribütor fazla kar peşinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.