Şimdi Ara

iyi bir anakart tavsiyesi plan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc özelliklerini yazıyorum performanslı bir anakart tavsiyesi olan varsa yazabilirmi yada fiyatı yakında düşecek olan anakartta olabilir

INTEL C2QUAD Q6600 2,4GHZ 1066MHZ 8MB

KINGSTON 2GB 800 MHZ DDR2 RAM 64

HITACHI 320GB 7200RPM 16MB SERİAL ATA

MSİ NX8800GTS 640MB DDR3 320BİT

SAMSUNG 20X DL SATA DVDRW 48*32*48

SILveRPOWER 600W BLUE LİGHTNİNG

• Gıgabyte'nin DD3 modellerinden al pişman olmazsın Asus'a aldanma soba gibi anakartları var bence DD3 al sistemi kurmaya başlamadıysan çünkü DD3'ün bellek gecikmeleri çok düşük ileri dönük umarım faydalı elektronik şans değil deneyim işidir.
  • parçalar elinde mevcutsa.asus p5q serisi yada gigabyte ep45 serisi bir anakart alabilirsin.ayrıca lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yorum yapsın konu hakkında bilgimiz deneyimimiz yoksa yorum yapmayalım insanları yanlış yönlendirmeyelim.gigabyte dd3 anakart ne?asus un anakartları nasıl soba gibi oluyor?dd3 bellek ne demek?ddr3 demek istiyorsan ddr3 belleklerin zamanlamaları yüksek frekansları yüksek!
  • Gigabyte P43 S3L. Ben yeni aldım. kutusunun üzerinde FSB 1600 Ram: 1200+ yazıyordu. Tabi burada benim ilgimi çeken ram oldu. Kuzenimde 1200 lük hyperx 2x1 vardı. Onlara 2,2 V verdim ve işlemciyi de 3,2 GHz e getirdim. Kararlılık testi uyguladım. Sistemde hiçbir sorun oluşmadı. Bende kingston un standart 2 gb tek modül 800 lük rami vardı, onla 1000 Mhz e çıkıyordu . Forumdan bi arkadaşta 2x1 800 corsair varmış takasladık. Şimdi işlemci 3,2 de ve ramler 1066 da sorunsuz çalışıyor. Isınma derdi de yok.
    Sonuçta 175 tl lik bir anakarttan beklediğimin üzerinde performans aldığımı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Gigabyte P43 S3L (Fiyat-175-185 tl arası)
  • MSI p45 neo-f yada neo2 ye bakabilrsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34164
  • teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi bideğerlendirecem pc'mi yaklaşık 1 yl önce almıştım ve intel g33tlm diye bir anakart önermişti bilgisayarcı şimdi ne kadar dandik olduğunu biliyorum en yakın zamanda elden çıkartıp iyi bir anakart alacam bir de ben 3dmax çzim proğramı kullanıyom 2 ekrankartı yuvası olan anakart alsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz85 -- 31 Ocak 2009; 9:47:23 >
  • Gigabyte EG43M-S2H bu sisteme bu kartı al derim extra çıkışlar olarak dvı-vga ve hdmı olması çok iyi ben kullanıyorum hiç sorun yasamadım yok bu olmaz dersen ds3 serisi bak derim ama gigabayttan şaşma
  • quote:

parçalar elinde mevcutsa.asus p5q serisi yada gigabyte ep45 serisi bir anakart alabilirsin.ayrıca lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yorum yapsın konu hakkında bilgimiz deneyimimiz yoksa yorum yapmayalım insanları yanlış yönlendirmeyelim.gigabyte dd3 anakart ne?asus un anakartları nasıl soba gibi oluyor?dd3 bellek ne demek?ddr3 demek istiyorsan ddr3 belleklerin zamanlamaları yüksek frekansları yüksek

2 kez Asus kullandım servisteki arkadaşlarla artık kanka oldum Arkadaşlarıdanda dediği gibi Gigabytdan şaşma
  • @yasin

Evet dostum ya asus bazen böyle şeyler yapıyor. Bi kere Striker 2 formula aldım. Anakartın tipine hayran kalmıştım. Ram slotlarını teker teker yedi anakart. En sonunda cpu init hatası verdi. Şimdi kutusuna koydum pc den anlayan misafirlerim geldiğinde onlara gösteriyorum anakartı. Bakıp bakıp ne güzel yapmış adamlar süper ya falan diyoruz.
  • quote:

Evet dostum ya asus bazen böyle şeyler yapıyor. Bi kere Striker 2 formula aldım. Anakartın tipine hayran kalmıştım. Ram slotlarını teker teker yedi anakart. En sonunda cpu init hatası verdi. Şimdi kutusuna koydum pc den anlayan misafirlerim geldiğinde onlara gösteriyorum anakartı. Bakıp bakıp ne güzel yapmış adamlar süper ya falan diyoruz.

Aynı ürünü bende aldım,O Asus Stiker 2 Formula yokmu bıktım 3 sefer servise gittide 3. sefer arızalı olduğunu anlayabildiler artık telefonda aradığımdada çizgi elektronik board'ın arızalı ve hatalı olduğuna 3 ay düşündülerde karar verebildiler iade parası aldım gittim koç gibi bir gıgabayt aldım hala kastırıyorum banamısın demiyo yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.