Şimdi Ara

İYİ BİR SERVER NASİL OLUR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    19 Ekimde görcem erkekliğini onun
    Bursa dedi orayada gelcem
    İnşallah gelirde gerçek beni görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

Patevra'ya laf yok

Foto istiyorum unutma

• quote:

Patevra'ya laf yok

Helal olsun hemso Ver yansın

• DUYURU: ZİGZAG isminde server acacak olan arkadaslar o isimde saten bir server var topiciniz kilitli ondan buraya atim post ZiG ZaG MuOnline

ZiG ZaG MuOnline !!! || Vers: Season 2 + 3D Camera || Exp: 5000x || Drops: 80% || Good Comunity of players and Admins || Events every day || Join us
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Patevra'ya laf yok

Foto istiyorum unutma

Onun Güzel Suratını Görelim Bi

• Edit İtem Car vs. OLmaz, Admini SaygıLı ÖzeLLikLe TürkLere Karşı Daha Dürüst ve TerbiyeLi OLursa PLayerde Ona Göre Saygısını Gösterirse AL Sana Server.Sonra Kas Kas ßitmez.
  • Gayet Güzel Anlatmışsın Ama Birşey Söylicem

quote:

4: Serveri ilk açtiginda sitene vede server icine TEST SERVER diye yazmalisin.Server teste iken istediyin ayari deyiştire bilirsin.

Böyle Yazmışsın Zaten İlk Açtığında Sunman Gerekmez Serveri Ayarlarsın Yani İlla TEST SERVER Yazmak Gerekmez O Yazdığını Kaldırırsan Bayağı Gereksiz Olmuş Diye Düşünüyorum..
  • @EsEsLee,ByKekeo,ByFeaR
    Hayır zaten Esk-Bursa maçına gitcem gitmişken gelmez ama gelirse eğer aklıyla beraber bide fotosunu çeker alır gelirim
    Ne demişler Acıma yetime koyar g.tüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberSouL

Gayet Güzel Anlatmışsın Ama Birşey Söylicem

quote:

4: Serveri ilk açtiginda sitene vede server icine TEST SERVER diye yazmalisin.Server teste iken istediyin ayari deyiştire bilirsin.

Böyle Yazmışsın Zaten İlk Açtığında Sunman Gerekmez Serveri Ayarlarsın Yani İlla TEST SERVER Yazmak Gerekmez O Yazdığını Kaldırırsan Bayağı Gereksiz Olmuş Diye Düşünüyorum..
    isin dogrusu budur serveri ilk açtiginda 5 gün serveri kendin test etcen ondan sonra playerleri davet etcen bir 10 veya 15 günde server topicine vede servere test server yazcan.bu test sirasinda ancak server ayarlarini desise bilirsin.Ben bircok serverde sahit oldum 20 reste gelmisiz adamlar server ayarlarini deyistiriyor.buda bircok playerın serverden ayrılmasına neden oluyor.Ama bir 15 günlüyüne test server yazarsan insanlar olgun karsilayacaklarina eminim.bir örnek vereyim şuan büyük serverlerimizden birisi resetlenim tekrar faliete geçti ama hemen 1 gün sonra serverde ploblem çikti.eyer o serverimiz test server yazsaydi ben dahil bir çok insan gibi gereksiz yere (server neden giti server ne zaman açilcak vb... gibi postlari o serverin topicine atmayacaktik.olay bu anladiysan eyer .saygılar.

• Server açacak olan arkadaşlar serveri iyice test den geçirip sonra açin lütfen kimsenin emeği boşa gitmesin geç olsun ama temiz olsun.
  • Test olayi en güzeli bencede, ciddi manada server kuruyorsan test olayinda herşeyi çözmelisin. onun haricinde olan aksakliklarida belli günlerdeki bakim saatlerinde yapilmasi en uygunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BYREİS

Test olayi en güzeli bencede, ciddi manada server kuruyorsan test olayinda herşeyi çözmelisin. onun haricinde olan aksakliklarida belli günlerdeki bakim saatlerinde yapilmasi en uygunu.

Doğru Bir Tespit
  • Kaliteli birserverinin olmasini düsünuyorsanız lütfan serverinizi test edip oyle acın.Serveri pişirip savumasini beklemeden milletin onune bıraktinmi milletin ağzı yanıyor daha ilkgünden playerler serverden savuyor kimisi serveri ilk günden bırakıyor kimisi yabancı serverlere yoneliyor bu da türk mu onlinesine zarar veriyor.TEST TEST TEST.(kalite kontrol)diyer adı ile söylersek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

DUYURU: ZİGZAG isminde server acacak olan arkadaslar o isimde saten bir server var topiciniz kilitli ondan buraya atim post ZiG ZaG MuOnline

ZiG ZaG MuOnline !!! || Vers: Season 2 + 3D Camera || Exp: 5000x || Drops: 80% || Good Comunity of players and Admins || Events every day || Join us

Biliorum arkadasim (: KuLLangidim fiLeste onLArin fiLesi saten(:

isim deistirmek istemedim guzel isim ZiG ZaG mu(: oda oLmaz ise Duz Capraz Mu yapicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

DUYURU: ZİGZAG isminde server acacak olan arkadaslar o isimde saten bir server var topiciniz kilitli ondan buraya atim post ZiG ZaG MuOnline

Biliorum arkadasim (: KuLLangidim fiLeste onLArin fiLesi saten(:

isim deistirmek istemedim guzel isim ZiG ZaG mu(: oda oLmaz ise Duz Capraz Mu yapicam
    biliyorsan problem yok 2 tane zig zag mu var birde seninki 3 olur sonra yabancı server diye senin servere girmeyeyim yanlişlikla.şaka tabi başarilar dilemek düşer ancak bana.

• psychic gibi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.