Şimdi Ara

iyi günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bu şekilde bir proje var MinGW' de isteniyor yardımcı olabilecek birileri var mı?ACİLLL iyi günler

• Güzel ödev biraz uğraş öğren işte. Al bedava ornek, link list implementation c++ diye arat.http://www.cplusplus.com/articles/LACRko23/
    Toplama ve yazdirma için operator overloading e bak cok basit. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    eyvallah blader yardımcı olacak birisini aramıştım sadece, rencide edecek birisini değil. Yine de eyvallah...
  • tipik bir ödev sorusu, esasen yardımcı olmak isterim fakat önce ilk girişimi yapıp biraz kod yazsan ve tam istenen sekilde çalışmayan kod vs ile ilg soru sorsan daha isabetli olurdu sen sayfayı imaj olarak alıp koymuşsun sadece. bir de konu başlığı eyvallah güzel fakat "iyi günler, bağlı listeyle ilg ödevim var" gibi biraz daha açıklayıcı olsa daha güzel olurdu. @seyfi84 haklı, terim kullanımında karışıklık var ve bu bazen ufak tepkilere yol açabilir. ödev içeriğinde nesneler Heap'te oluşturulmalı demiş, c++ da nesneler varsayılan/default olarak Heap'te oluşturulur zaten.

Ödevi yapmak için kaynaklardan bakıp uygulamalısın. Ödevi benim yapmamı istersen 100TL'ye yaparım, en az 70/100 not alacak şekilde. Uyarsa...
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle o resimdeki gördüğünüz yazı üniversiteden hocalardan birisinin paylaşımı. Herkes yanlış yazabilir. Benim anlam veremediğim husus rencide ederek ezerek bunu dile getirmeniz. Eğer bir yanlışım olduysa kusura bakmayın.
  • Kendi çapımda yazmaya çalışıyorum burada paylaşma sebebi birisinin başka bir yoldan rahat bir şekilde yapmama yardımcı olur diye düşünerekten paylaştım. Yinede sağ-olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Akşamlar
    geçen ay açıldı
    Herkese hayırlı yıllar dilerim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.