Şimdi Ara

İyi kaliteli parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba erkek parfümü almayı düşünüyorum tabikide parfümün kalıcılığı önemli benim için dolce gabbana nasıl bir parfüm önerirmisiniz ?

• Şimdi dostum ilk önce orjinal parfüm alcaksan güzel bir bütçe ayırman gerekli.İkincisi birisi gelip sana şu parfüm çok kalıcı der sen bir sıkarsın tenine 1saat sonra parfüm gitmiş.Parfümler tene göre uyum sağlar yani benim kullandığım parfümü kokladığın zaman harika dersin ama sen sıktığında,ya bu sendeki gibi değil diyebilirsin.Bana kalırsa Yves Saint Laurent parfümlerini deneyebilirsin.Ama tavsiyem Herhangi bir Sevil mağazasına gidip herhangi bir parfüm tenine sıkıp saatte bir koklamanı koklatmanı öneririrm beğenirsen beğenilirse,teninlede uyum sağlarsa 👌 al gitsin.Bunu beğendiğin parfümü bir kaç gün gidip dene sık yani.Ben öyle bulmuştum bu işler biraz zaman istiyor ama 10 dakika günde 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 15 Ağustos 2017; 2:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme
  • arkadas cok guzel aciklamis, tene gore fark cok fazla oluyor, farki minimize edenlerde var
    bulabilirsen Fahrenheit, Versace Eros, Abercrombie Fierce yada Ryder tavsiye ederim
  • octacus O kullanıcısına yanıt
    Hocam Guerlain yada hugo boos parfümleri nasıl tavsiye edermisiniz
  • Hugo Boss Intense iyidir
  • Kaliteli istiyorsan aqua bulgaria ve celvin clain

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _ÇaPi_ _ kullanıcısına yanıt
    bvlgari aqva ve calvin klein demek istediniz herhalde :) calvin klein in bir sürü parfümü var hangisini dediniz anlamadımda bvlgari aqva nın kalıcılığı 1 saat civarı sürüyor haberiniz olsun.

• Ben de pure havane almayı düşnüyorum. Bugün ck europia intense denedim koku hoşuma gitti kararsız kaldım. pure havane mi europia intense mi sizce ?
  • Sümbülzade Vehbi S kullanıcısına yanıt
    hocam şu parfüm işini halledinde forumun üstünden bi yük kalksın artık :) hangi konuya girsem ısrarla size rastgeliyorum :)

• furkan123456 kullanıcısına yanıt
    Bugün yarin hallolacak hocam hep birlikte rahatlarız :)

• Paco Rabanne INVICTUS,Paco Rabanne INVICTUS AQUA ve Paco Rabanne INVICTUS INTENSE.Yani kısaca INVICTUS serisi tek geçerim.
    Ben orjinal diyorum doldurma parfum alirsaniz tabiki 1 saat surer kokusu 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _ÇaPi_ _ kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben zaten "celvin clain" ve "bulgaria" diye bi marka kullanmadım farklı şeylerden bahsediyoruz heralde :)

acqua di cino
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.