Şimdi Ara

İyi Megapixel'li kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Video Kamera almak istiyorum... Ancak karar veremedim.. İsteğin DVD yazan bir kamera almak, ancak doğrudan hard disk'e yazanları da var, hangisini terzih etsem daha iyi bir seçim yapmış olurum..

Bir de alacağım kameranın megapixel'inin de yüksek olması lazım... Fiyatı çok önemli değil.. 4, 5 ve üzeri megapixelli bir video kamera önerebilecek olan var mı?? Teknik özellikleri hakkında bilgiyi nerden alabilirim...??

(Sony'nin , Panasonic'in sitelerine gittim, orada megapixel'i iyi olan kameraya rastlamadım, yoksa ben mi yanlış baktım...)

Bu arada CCD özelliği kameraya ne katar, bunu bilen var mı acaba?

Şimdiden vereceğiniz bilgilere teşekkür ederim... (mümkün olduğunca konunun sapmamasına özen gösterirseniz sevinirim.. Genelde bir kaç düzgün cevaptan sonra konu dağılıyor, o yüzden)

• JVC Everio GZ_MC500 5 MP, Canon Optura 600 4.3 MP, Panasonic GS400 4 MP özellikte olan kameralardır. Renk, ışık ve hareketten oluşan görüntü CCD vasıtasıyla kameraya kaydedilebilecek elektriksel sinyallere çevrilir.
  • Merak ettim gerçekten, niye çözünürlüğü bu kadar önemli bir kriter olarak tutuyorsunuz...

O nedenle size şu soruyu sormak istiyorum;
    Kayıt ortamının native çözünürlüğünün üstündeki sensor çözünürlüğü çekilen videoya ne katar??

Bu soruyu cevaplayabilirseniz emin olun cok daha mantıklı bir kamera tercihi yapacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdemir

Merak ettim gerçekten, niye çözünürlüğü bu kadar önemli bir kriter olarak tutuyorsunuz...

O nedenle size şu soruyu sormak istiyorum;
    Kayıt ortamının native çözünürlüğünün üstündeki sensor çözünürlüğü çekilen videoya ne katar??

Bu soruyu cevaplayabilirseniz emin olun cok daha mantıklı bir kamera tercihi yapacaksınız.

+1 Arkadaş konu dışına çıkmayalım diye uyardığı için bişey dememiştim ama sanırım doğru olan senin yaptığın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.