Şimdi Ara

İyi mi yaptım??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Evet biraz kızkınlık anıma geldi, hiç mi dürüst kalmadı şu dünyada diyerekten aldım corsa'yı. Ama şimdiden araca alıcılar çıktı. Öylesine 13.500 dedim. Kabul edenler bile oldu... Ne yapacağımı şaşırdım desem yanlış olmaz. Ama şimdilik satmayacağım. Sanayiden bir usta piyasada otomatik vites ve küçük arabalar ikinci el olarak pek fazla bulunmuyor dedi. Ustaya göre milletin biraz gelir düzeyi arttı (ya da tüketici kredileri maliyetleri eskiye nazaran azaldı). Herkes karısına araba alma peşinde. Merak etme kolay satılır dedi. Zaten corsayı da satışa çıktğının 3. günü ben aldım. Şimdilik yakıt durumuna bakacağım. Eğer memnun kalırsam binmeye devam (bugünde 3-4 ustaya gösterdim. araba temiz sorun yok dediler. gerçekten temiz). Yok memnun kalmazsam bir yer ile şimdiden anlaştım (inşallah bu bari dürüst çıkar). eline temiz 2003-2004 clio symbol dizel düştüğü anda ararım seni, başa baş değişiriz dedi. O sebepten artık kafam biraz rahat.

Neyse başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın. Herkese ii formlar.

• pahalı almışsınız ancak olsun içinize sindiyse sevdiğiniz arabaya biniyorsanız çokta önemli değil o kadar hıza hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

...

Fakat iş bitti diyorsunuz. Bize de hayırlı olsun demekten başka bir şey kalmamış.

...

Sözüm sayın topaz42'ye değil, yanlış anlaşılmasın... sadece sözü beğendim ondan alıntı yaptım

Forumda bunu öğrenemedik gitti, araç eğer alınmışsa, başka söze gerek yok, hayırlı uğurlu olsun, forumda "bu aracı alayım mı?" demek farklı, "bu aracı aldım." demek çok farklı

araçta problem yoksa, içinize sindiyse önemi yok, ikinci el'de çok sıkışmış birisinden almadıkça ucuz araç her zaman yanıltıcı olur, sorunsuz araç isteyen %10 kadar fazla verirse sonradan başı ağrımaz,

önemli olan araç almak değil, aldığınız araca güvenebilmektir, aldığınız gün uzun yola çıkabilme güvenini veriyor mu vermiyor mu odur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Mart 2011; 22:52:05 >

• Açıkcası iyi yapmamışın ama bu saatten sonra tartışmak yersiz olur. Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.