Şimdi Ara

İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜ MÜ ? ? ? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanissaryY

1 hafta geçsin yine yap

tmm
  • sana yapılmasını istemedgin seyi ne olursa olsun baskasına yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_42

arkadaslar diesde hummanım ve bugun sabah bi kişiyi gördüm bu adam beni goleme çekmişti
    onu frende kaydetmiştim ve görünce hemen aklıma fikir geldi
    bende kazıkda olsa 1.5m TS aldım ve adama gel kardes cw kurdum dedim ve goleme çektşm adam yattı saydı sövdü ama o da beni ve bir çok kişiyi goleme çekmişti adam level 59 du

sizce iyi mi yaptım yoksa adama da yazık mı ?

edit yazım hatası

eDeN Bulur Kardeş Yerinde Olsam Aynı ŞEyi yapardım
  • iyi yapmışsın
  • süper yapmışın.benide çok çektiler öle şerrefsizlerbende benim mage ile aynı şeyi yapmayı planlıyorum.bi yakalasam öle beni yatıranlardan
  • mage olsam bende yapardım
  • Aferim
  • quote:

saolun ya ama adam arkamdan çok saydı

bu kötü işte

bi kere ben yeni oynamaya başladıgımda beni biri yine golemlere çekmişti.o gün bu gündür hala adama sövüorum

oyunda sövüyorum normalden sövüyorumm

adam Pm attı bana abi lutfen tmm ozur dilerim falan diye ama sinirimi hala alamadım yine her gün aklıma geldikçe sövüyorum

• beyler ei olmamıs adamı madem yatırdın git 4 tas rezz bul onu kaldırsın ki aklı basına gelsin ben sahsen oyle yapardım
  • KÖTÜ
  • güzel yapmışsın bence o seni çeken kişi ders almalı aynı şeyi yaşamayınca nerden bilsin de ders alsın di mi
  • süper yapmısın
  • alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste deseydin birde ona nasılmış ex kaybetmek deseydin

ellerine sağlık beterin beteri vardır ya 61+ olsaydı o çok daha iyi olurdu inşallah bir gün 61 olduğu zaman yine yakalarsın onu aklı başına gelsin
  • quote:

arkadaslar diesde hummanım ve bugun sabah bi kişiyi gördüm bu adam beni goleme çekmişti
    onu frende kaydetmiştim ve görünce hemen aklıma fikir geldi
    bende kazıkda olsa 1.5m TS aldım ve adama gel kardes cw kurdum dedim ve goleme çektşm adam yattı saydı sövdü ama o da beni ve bir çok kişiyi goleme çekmişti adam level 59 du

sizce iyi mi yaptım yoksa adama da yazık mı ?

edit yazım hatası

İyi yapmışsın.Helal sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 29 Haziran 2006; 23:56:47 >
  • ya sen kimsinde yapıosun...hiç iyi yapmamışsın

evet iyi değil süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 29 Haziran 2006; 23:57:30 >

• vallahi ellerin dert gormesin cok guzel yapışın eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: unicat

vallahi ellerin dert gormesin cok guzel yapışın eline saglık

aynen su anda oyuna lamentetion mu dur o surungenın yanında başlıcam cektı ... teki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste deseydin birde ona nasılmış ex kaybetmek deseydin

ellerine sağlık beterin beteri vardır ya 61+ olsaydı o çok daha iyi olurdu inşallah bir gün 61 olduğu zaman yine yakalarsın onu aklı başına gelsin

kesinlikle +1

ama yine de +61de böyle bişey başına gelen biri bir daha asla böyle bişey yapmaz ya da sinir olur sinirini başkalarından çıkarmak adına bi civciv çarla ts kullanıp bu sefer içini dökene, rahatlayana kadar yapmadığı insan bırakmaz işin iki farklı yönü var olsun o gene de yatsın da cezasını çeksin

• çoook ii olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.