Şimdi Ara

İyi Parti - Akşener TÜM VAATLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl fabrika kuracak, devlet fabrika kurmaz,önce bunu öğren. İstese bile kuramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A984A1CC7

Konuyu upladım ayrıca benim en çok beğendiğim vaatlerden biri;

"KYK’nın kredi ve burslarını kentlerin pahalılık endeksine göre belirleyeceğiz. Bu sayede hayat pahalılığı farklılık arz eden kentlerde öğrenim gören öğrencilere eşit miktarda burs verilmesinden doğan adaletsizlik ortadan kaldırmış olacağız."
    Bu çok iyi. Türkiye ortalamasına 1 dersek İstanbul 1.13 fiyat endeksine sahip. Yani miktar 1 endeksinde 500 liraysa İstanbul için 565 lira olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Kurar. Kuruluyor da. Bursa'da mesela ekmek fabrikası var. Besaş var merinos fabrikası var. Başka fabrikalarda var. Akp döneminde kurulamaz diye karar alındıysa bilemem ama bir kyk ya bakar tekrar kurmak. Teşvik yandaşa yapılmasa yine yeter. Ülkemizde karma ekonomik sistem yapısı benimsenilmiştir. Birinci sınıf ekonomi dersi alan bile bilir bunu. Bilmiyorsanız kuramaz diye yorum yapmayın.

• Ben bu seçimlerde çok eğleniyorum :)))
    Ramazan'a da denk geldi. Karagöz izlemeye gerek kalmadı :))

Yazı İP'in kitabından alınmıştır. Kırmızı yazılar benim yorumumdur :

İLKELER
    İYİ Parti, ülkemizi yönetme anlayışını ve iradesini ortaya koyduğu sekiz ilkesini 1 Nisan 2018'de, 1 inci Olağanüstü Kurultay'ında, onbinlerce katılımcının önünde açıklamıştır.

Bu ilkeler şöyledir;
    1. Hiç kimse milletten büyük değildir.
    - Mustafa Kamal da, F.Gülen de bu ilkenize dahil mi ? Ayrıca hangi millet bu ? Mesela Akşener Kongo'lulardan da küçük müdür ?

2. Adalet herkes içindir ve hukuk kurumları hepimize eşit mesafededir
    - F.Gülen'de adalet/hukuk kurallarına uymak zorunda mıdır ? Bizlerin de onun gibi darbe yapma özgürlüğümüz var mıdır ? İktidara gelseniz de darbe yapsak :)))

3. Cumhuriyet ve demokrasi tek kişinin eline bırakılamayak kadar değerlidir, o değeri taşıyacak olan da demokratik parlamenter sistemdir.
    - O zaman istifa edip, partiyi kapatman gerekecek, çünkü Erdoğan'da bu sistemde Cumhurbaşkanı olacak sende. Ne farkın kaldı ?

4. Ülkenin tüm kaynakları ırk, din, mezhep, dil, cinsiyet, politika ayrımı yapılmaksızın herkese eşit dağılmalıdır.
    - Mesela ben krom'dan hakkım olan payı almak istiyorum, bunu sağlayacak mısınız ? Tabi bütün emtia için aynı şeyi düşünebiliriz. Altın, gümüş, hatta balıktan bile eşit pay almak istiyorum :))

5. Güçsüz ve korunmaya muhtaç insanlarımız kayıtsız şartsız Devlet'in koruması ve sorumluluğu altındadır.
    - "Güçsüz" derken ? Mesela ben dolabı taşıyamazsam devlet bana amele mi gönderecek ? :))

6. İnsanın iyiliğini ve devlet güvenliğini önde tutmayan hiçbir plan ve projenin altına imza atılamaz.
    - Nükleer santraller çöpe gidiyor yani ? Altına imza atmayacaksanız evrakın arkasını mı imzalayacaksınız ?

7. Ahlâki değerlere, bilimsel düşünceye ve sorumluluk duygusuna bağlı bireylerin varlığı toplumumuzun temel değeridir.
    - "Bunları da yozlaştırdık mı tamam" mı diyorsunuz ? "Laiklik" nerede ? :))

8. İnanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü ve teşebbüs özgürlüğü anayasal güvence altındadır
    - Zaten anayasaya yazılmışsa sana ne ? Seni ilgilendiren bir şey yok ki. Kimse "borçlar kanununda belirtilmiştir" demiyor ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

Ben bu seçimlerde çok eğleniyorum :)))
    Ramazan'a da denk geldi. Karagöz izlemeye gerek kalmadı :))

Yazı İP'in kitabından alınmıştır. Kırmızı yazılar benim yorumumdur :

İLKELER
    İYİ Parti, ülkemizi yönetme anlayışını ve iradesini ortaya koyduğu sekiz ilkesini 1 Nisan 2018'de, 1 inci Olağanüstü Kurultay'ında, onbinlerce katılımcının önünde açıklamıştır.

Bu ilkeler şöyledir;
    1. Hiç kimse milletten büyük değildir.
    - Mustafa Kamal da, F.Gülen de bu ilkenize dahil mi ? Ayrıca hangi millet bu ? Mesela Akşener Kongo'lulardan da küçük müdür ?

2. Adalet herkes içindir ve hukuk kurumları hepimize eşit mesafededir
    - F.Gülen'de adalet/hukuk kurallarına uymak zorunda mıdır ? Bizlerin de onun gibi darbe yapma özgürlüğümüz var mıdır ? İktidara gelseniz de darbe yapsak :)))

3. Cumhuriyet ve demokrasi tek kişinin eline bırakılamayak kadar değerlidir, o değeri taşıyacak olan da demokratik parlamenter sistemdir.
    - O zaman istifa edip, partiyi kapatman gerekecek, çünkü Erdoğan'da bu sistemde Cumhurbaşkanı olacak sende. Ne farkın kaldı ?

4. Ülkenin tüm kaynakları ırk, din, mezhep, dil, cinsiyet, politika ayrımı yapılmaksızın herkese eşit dağılmalıdır.
    - Mesela ben krom'dan hakkım olan payı almak istiyorum, bunu sağlayacak mısınız ? Tabi bütün emtia için aynı şeyi düşünebiliriz. Altın, gümüş, hatta balıktan bile eşit pay almak istiyorum :))

5. Güçsüz ve korunmaya muhtaç insanlarımız kayıtsız şartsız Devlet'in koruması ve sorumluluğu altındadır.
    - "Güçsüz" derken ? Mesela ben dolabı taşıyamazsam devlet bana amele mi gönderecek ? :))

6. İnsanın iyiliğini ve devlet güvenliğini önde tutmayan hiçbir plan ve projenin altına imza atılamaz.
    - Nükleer santraller çöpe gidiyor yani ? Altına imza atmayacaksanız evrakın arkasını mı imzalayacaksınız ?

7. Ahlâki değerlere, bilimsel düşünceye ve sorumluluk duygusuna bağlı bireylerin varlığı toplumumuzun temel değeridir.
    - "Bunları da yozlaştırdık mı tamam" mı diyorsunuz ? "Laiklik" nerede ? :))

8. İnanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü ve teşebbüs özgürlüğü anayasal güvence altındadır
    - Zaten anayasaya yazılmışsa sana ne ? Seni ilgilendiren bir şey yok ki. Kimse "borçlar kanununda belirtilmiştir" demiyor ki...
    1-) Gülen sizin hocanız.Köpekten farkı yok bizim için.Atatürk de milletten büyük değildir.

2-) Darbeyi yapan sizin besleyip büyüttüğünüz, devltin içine sızmasına izin vediğiniz köpeklerdir.İYİ Parti ile nasıl bir ilişkisi var belgele mahkemeye git.

3-) Okuduğunu anlayıp yorumlayamadığın için cevap veremiyorum.Biraz kitap oku.

4-) Burada bahsedilen 20.000 dolar olan yıllık gelirin asgari ücret alan adamda 4.200 dolar olmasıdır.Yandaşlar 200.000 dolar kazanıyor, benim emekçi 10 tane emekçi kardeşim 4.200 dolar kazanıyor.Sonuç; ortalama 20.000 dolar.Daha çok anlatacağım da anlamak isteyen bu kadarıyla anlar.

5-) Troll musun doğru söyle.Burada bu yorumu yapmak için beyinden engelli olmak gerek.Ciddiysen bir şey demiyorum.Ciddi değilsen komik değil.

6-) İnsan iyiliği ve devlet güvenliği derken Dolmabahçede pkk terör örgütüyle yaptığınız anlaşmadan bahsediyor.

7-) LAİKLİK ELDEN GİDİyeah.

8-) Bu özgürlüklere şu anda saygı duyulmadığı için bunu vurguluyor.Mesele parti meselesi değil.Chp'li çomar da gelip çarşaflı kadına laf konuşuyor, Akp'li çomarda gelip şortlu kadına laf konuşuyor.Birisi çıkıyor bu cübbeli diye soyutluyor, diğeri çıkıyor bu kafir diye soyutluyor.Bu konuya değinmiş.En büyük sorunlarımızdan birisi.

• iyi kart olayı sakat. bizim uyanıklara işsiz diye para vereceğim dersen gider sigortasız çalışır. uyanıklığı iyi bir şey sanıyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

iyi kart olayı sakat. bizim uyanıklara işsiz diye para vereceğim dersen gider sigortasız çalışır. uyanıklığı iyi bir şey sanıyorlar çünkü.
    Yav arkadaş neyi anlamıyorsunuz.Ben iş bulacağım, bulamadığım sürede işsizlik maaşı vereceğim diyor.Memlekette bir akıllı siz değilsiniz.Bu işi organize edecek insanlarda da beyin var.

• 1Teknik kullanıcısına yanıt
    Bu ne abi,"7 nöronum olsaydı ne yazmaya harcardim?" parodisi falan mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Bu ne abi,"7 nöronum olsaydı ne yazmaya harcardim?" parodisi falan mi?
    Hocam bence 1 tane nöron var o yüzden oluyor bunlar.Beyindeki tek nöronun adı Tayyip.

• quote:

Orijinalden alıntı: geekon

Yav arkadaş neyi anlamıyorsunuz.Ben iş bulacağım, bulamadığım sürede işsizlik maaşı vereceğim diyor.Memlekette bir akıllı siz değilsiniz.Bu işi organize edecek insanlarda da beyin var.

Alıntıları Göster
    benim yazdığım bu olayı suistimal etme niyetinde olacaklar ile ilgili. tabi memlekette bir akıllı sen olduğun için, buradan projeyi kötülediğim anlamını çıkartmışsın.

bu işi organize edecek olanlarda beyin vardır tabii ki ama umarım sen bu organizasyon içerisinde değilsindir büyük geekon.

• Harcadılar Meral Akşener'i de. Bıraktı iyi partiyi. Bir umutla çıktı bir gecede gitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.