Şimdi Ara

iyi ses & iyi görüntü (ne almalıyım?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önerilen modeller arasında en uygunu N73 olacaktır.Ancak en tuzlusu da yine bu model.
  • n73me
  • iki seçeneğin var N73 music edition veya K790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: CELL_MAN

Evet arkadaşlar derdim belli. Telefondan hem iyi ses istiyorum hemde iyi bi kamerası olsun istiyorum. Sizler ne tavsiye edersiniz. Ben biraz baktım da kafam allak bullak oldu. n73 ME var mesela, W850i var ne bilm bi sonuca varamadım. Bu tarz telefonları kullanan arkadaşların yardımlarını ve zahmet olmazsa karşılaştırmalarını yapıp - lerini ve + larını yazmalarını rica ediyorum. Hea bu arada illa bu yazdığım telefonlar olcak die bişey yok, başka önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkür ediorum yardımcı olan arkadaşlara..

Nokia N73 Music Edition ve Sony Ericsson K790i gibi modelleri araştırabilirsin.
  • Eyvallah arkadaşlar hepinize telekkür ediyorum sağolsun.

Peki K790i ve n73 ME nin alınabilir fiyatları nedir, ortalama yani ? (Aslında fiyat olarak bi sorun yok benim açımdan ama sorayım dedim) Mesela bi arkadaş dün n73 ME almış peşin 950 YTL, nası fiyat ? Bi de k790i nin tipi çok hoşuma gitmedi ya, telefonun tipi de sıcak gelmeli bana. O yüzden şimdilik n73 ME ye kaymış gibiyim.

• Hmm peşin 950 iyi fiyat diyorsun yani. Alsam mı almasam mı, alsam mı almasam mı..?
  • 7390 derim kesinlikle bir araştırerkek serisi varmış
  • ya onu gördüm de o tarz telefon hoşuma gitmiyo benim
  • Kardeş bende Benq-Siemens s88 var çok memnunum.Öneririm fıyatı da uygun 376 peşin fiyatına bi bak istersen.
  • çok alternatif var ama kanımca N73ME
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.