Şimdi Ara

İyi Sistem gereksinimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar böle bir başlık açtığım için iyi bir sistem gereksinimi tavsiye ediyoum sanmayın lütfen,bn iyi bir sistem gereksinimi tavsiyesi bekliyorum ilgili arkadaşlardan.Bilgisayarımın sadece şu özelliklerine bakabildim başka ekran kartına vs.. nerden bakıldıgını çözemedim lütfen varsa bilgisi olan buraya ekliyim yada bunlarla yardımcı olabilecek arkadas varsa bn oyun oynamak istiyorum gerekli biçok oyunu mesela medal of honor airborne,call of duty yani en mini 1 gb ram ile oynanan oyunlar için gerekli bi bilgi alsam çok memnun olurum nerden ekonomik ram alırız veya önericeginiz diger sistemleri lütfen yardım bekliyorum.

Microsoft windows xp prefossionel
    Vercion 2002
    Service pack 2

Intel (R) Pentium (R)
    4 CPU 3.06 GHz
    3.06 GHz,512 MB RAM

• hocam p4 cpu zaten bi kere call off duty 4 oynarsan darbogaz yapicaktir die dusunuyorum yaniliosam dier arkadaslarim duzeltsin
  • Yani, darboğaz yapacaktır dediğini anlamadım.Ayrıca baştan aşağı bu benim sistemime ne yapılabilir ayrıca cvp ın için tşkler kardeşim.
    ayrıca arkadaşlar forumu gezdim galiba benim sistemimi deiştirmem gerek ama nerden özelliklerini bulucam hangi ürünleri kullanıcam sıfırdan bana bi yardımcı olurmusunuz.Bilmiyorumda sistemim iyimi deil mi sadece elimde bu özellikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggk1987 -- 5 Mart 2008; 3:14:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.