Hepsiburada'dan Creative ZEN X-Fi2 almayı düşünüyordum ama gördüklerim beni biraz şaşırttı.X-fi için indirim olmasına rağmen hem x-fi2'den daha pahalı hemde daha çok yorum almış.Aklımda ister istemez X-fi2 daha kötü de biz mi bilmiyoruz diye soru oluştu.Alayım mı X-Fi2'yi?
x-fi flac desteklemiyor ama x-fi2 destekliyor haberin olsun. arkadaşımda x-fi var tuşları falan soyuldu bi garip bişiy oldu cihaz. kronik bir sorun mu bilmiyorum ama arkadaşımınki bu kele döndü. x-fi2 içinde dokunmatiği kötü diyorlar ama zamanla alışılabiliyormuş. tabi ki nefret edip bir hafta sonra elinden çıkarmaya çalışanlarda var. ses kaliteleri hakkında bir şey söyleyemiyorum x-fi2 yi dinlemedim ama x-fi gayet başarılı.
Evet benim bildiğim x-fi 2 daha özellikli ama atladığımız bir nokta mı var acaba?Sanalmarketimde de durum aynı.Bu ürünleri bilen arkadaşlar, durumu aydınlatırlarsa çok iyi olur.
Geniş Market fiyatlarına bakmadan ürün alma derim :)
Bu arada x-fi nin 16 ve 32 gb olanlarında wireless özelliği olduğunu hatırlatmak isterim. X-fi2 nin x-fi den farklı yanı dokunmatik olması ancak wireless özelliği yok.
Fiyat olayına gelince x-fi2 nin x-fi den pahalı olması gerekir normal olan budur.
Bir de x-fi ye fazla yorum yapılmış olması normaldir. Çünkü x-fi daha önce piyasaya çıkmış bir üründür. X-fi 2 yani sayılır bu sene çıktı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme