Şimdi Ara

İyi yasuo oynayanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense şu yasuoyu bi türlü oynayamıyorum. Oynayan oynuyor ama çözemedim bi türlü nasıl oynanmalı hangi matchuplarda güçlü güçsüz yardım edebilir misiniz?

• Yayın izleyerek geliştirebilirsin kendini. Kabiliyet olarak heyula kesin gir. Ve bence aşırı kırılgan olduğu için hayalet ebediden sonra full savunma itemi dizmelisin en azından tflerde focuslanınca tek yemezsin çünkü gerçekten karşıda yasuo varsa rüzgar bile atamadan teklemek zor değil.
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Kumandanın Kan Hırsı Yasuo icin bicilmis kaftandir.Solo Top oynuyorsan Donmus Balyoz favori itemlerden.Mutlaka hayalet dansci(pasifi'ni oku), ebedi kilic ve kanasusamis cik.Zaten op bir sampiyon bu itemlerle de daha dengesiz oluyor.
  • en az 100 maç oynamalısın oynadıkça feedledikçe 800 k olabilirsin
  • Bırak olmuyorsa olmuyor işte
  • İyi analiz etmen lazim oyunu rakibin yeteneklerini kullandiktan sonra sen olmiceksen gir kesersin onu bu butun ad lerde gecerli gerci
    Melee hero oldugu icin durtulmeye musait sakin oynayip rakibin pozisyon hatasini yakalaman lazim.
  • Fazla pratik yap bide kirilgan buildle oynama.Baya oyun atman gerek botlarda airblade keyblade pratik yap.Youtueba yaz yasuo airblade keyblade combo diye bide 29 atackspeed run dizebiliyorsan diz yoksa merkur ve uclu kuvvet cik
  • Topta oyna, %29 as gir, earlyde pushlama free kill olursun, junglerin gank gelirken qyu 1 yada 2 stackte tut jungler yaklaştığında minyonlara e at q 1 stackteyse e+q at hem rüzgar gelir hemde adama yaklaşırsın daha sonra adama e+q at jungler ile beraber çok rahat kesebilirsiniz. Matchupları, ne zaman gireceğini vs. oynayarak ve izleyerek öğrenirsin. Mesela karşında gnar varsa q atınca w at bumerangı kaybolur ve leveline göre yaklaşık 15 snlik bi cdye girer ozaman dalarsan rahat kesebilirsin. Jung canavarlarını kullanarak duvardan geçmeyi öğren özellikle topta çok ilerde pushluyorsan çok işe yarar örnek :http://sendvid.com/l8evl2rs e+q+flash kombosunu kesinlikle öğren zaten gayet basit. 1v1 de zıplattığın zaman direk ulti atma bi tane daha vurucak as varsa bi tane daha vur öyle ulti at. Güçlüyüm diye tek başına 3-4 kişiye dalıp satma tek ccye ölürsün.
    Arkadata izle :https://www.twitch.tv/arkadataediting
    Matchuplar için :https://www.youtube.com/channel/UCD5CakmtQc4WF7e40Mg2fKw/videos

• labrinth78 L kullanıcısına yanıt
    Kumandanın kan hırsı yerine dediğim keystonu dene farkı gör. Tfde ulti atınca hayvan gibi kalkan veriyor. Zaten 2 itemle tek atıyorsun gerisini def çık. Tank yasuo aşırı op ki zaten solo oynuyorsan tanklığın olmalı. Hayalet ebedi core itemler zaten sonra karşıya göre karşıya 4 ad geldi geçen günateşi civili kanasusamıs çıktım üstüne hem tankım hemde hayvan gibi hasarım var kanasusamisin verdiği can çalma yetiyor zaten. Ölümsüz ne biliyim yasuo nerflenmeli bir an önce ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Yayın izleyerek geliştirebilirsin kendini. Kabiliyet olarak heyula kesin gir. Ve bence aşırı kırılgan olduğu için hayalet ebediden sonra full savunma itemi dizmelisin en azından tflerde focuslanınca tek yemezsin çünkü gerçekten karşıda yasuo varsa rüzgar bile atamadan teklemek zor değil.

heyula
  • Çağların kuvveti yerine gelen Keystone. Heyulanin cesareti
  • İyi yasuo oynayan :D
  • Ben beceremiyorum da çok pratik gerekli bence bide yayin izleyebilirsin şu iki itemden sonra tank gitme olayiyla tf lerde falanda baya iş yapiyor
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    burdaki jungler ben oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

Qnq artık öğrendim sensiz daha iyiyim ağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 29 Kasım 2016; 18:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

yav he he. 10 maçın 11'inde feedliyon lan :d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

yav he he. 10 maçın 11'inde feedliyon lan :d

Eskidendi o, lowdum senle oynuyordum gelişince lowlarla oynamayı bıraktım
  • Dostum heyula ne?Tamam olabilir ama kumandanin kan hirsi,savas sevki hic olmadi hortlagin pencesi yasuo icin kat kat daha iyi.Ben sana yine de kumandanin kan hirsini tavsiye ediyorum.ArKaDaTa(EUW),Yassuo(NA),Bronze V(Nicki Bronze V),Voyboy ve Faker'a bakabilirsin.Bu aralar Yasuo'yu tercih ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labrinth78

Dostum heyula ne?Tamam olabilir ama kumandanin kan hirsi,savas sevki hic olmadi hortlagin pencesi yasuo icin kat kat daha iyi.Ben sana yine de kumandanin kan hirsini tavsiye ediyorum.ArKaDaTa(EUW),Yassuo(NA),Bronze V(Nicki Bronze V),Voyboy ve Faker'a bakabilirsin.Bu aralar Yasuo'yu tercih ediyor.

Yassuo'dan yediği dayaktan sonra tercih etmesi normal
  • nexusnitro N kullanıcısına yanıt
    350K var ligim elmas. Biraz anlatmaya çalışayım.

Öncelikle top mu mid mi oynayacaksın ona karar vermen gerek. Bence yasuo midde pek güçlü değil çünkü gank yiyince kaçamıyor hiç. Top lanede birçok matchupu kazanıyor ve gank yediğinde outplay imkanı oluyor.

2. Olarak kumandan kabiliyeti öneririm. Oyun başı olan sustain eksiğini kapatıyor ve az canda inanılmaz outplay imkanı sağlıyor

3. Olarak skiller. Skilleri iyi okuman iyi öğrenmen lazım. Mesela ultiyi attığında pasifin %100 oluyor anında. Bunu kullanabilmen lazım. Veya golemin arkasında grompun arkasına e ile geçmeyi öğrenmen lazım. Bunları yayınlardan vesaire öğrenebilirsin.

3.item midde oynuyorsan full ad kasman gerek fakat şuan top lane off tank yasuo bayağı güçlü onu öneririm.

Bana gelirsek, ben top lanede mid lane yasuo oynuyorum. Mid lanede çok fazla gank yiyip tilt olduğum için top lane full ad yasuo oynuyorum. Riven ve darius hariç zorlandığım matchup olmuyor denebilir. Tp flash oynuyorum. Doranla başlayıp hayalet çizme ebedi kasıp sonrasını karşıya göre kasıyorum. Hayalet ebedi tahmin edeceğin üzere core itemler. Gerisini çok cc varsa karşıda civalı,çok ap varsa malmortius yada gecenin kıyısı,eğer bunlardan yoksa kanasusamış kasabilirsin. Araya biyere donmuş balyoz yerleştirmen de iyi olabilir bayağı etkili bir eşya.

Oyun stratejisine gelirsek. Eğer benim versiyonumu oynucaksan 1 2 levelde aşırı agresif oynaman gerek. 7 minyon kestikten sonra 2 level oluyorsun bunu unutma. 1 levelde q açıp karşındaki adamla ufak takaslara gir. Gerek q nun oto atack sıfırlaması ve gerek pasifinden öne geçeceksindir. Expin 2 level olmaya yaklaşınca laneyi hızlı şekilde ittir ve 2 olunca all in yap. Tabi burda biraz tecrübe önemli nerde çıkman nerde girmen gerektiğini bilmen gerek. Bunlar oynadıkça ezildikçe öğrenilir :D fb aldıktan sonra koridoru olabildiğince ortada tutman gerek. Laneyi dondurup adamın farm kaybetmesini sağlamalısın veya adam kule dibi farm yapamayacak bi heroysa bütün laneyi kule altına yıkıp b atabilirsin. Tp aldığın için lanede aldığın 1 2 killfen sonra botu izlemen gerek. 6 levelden sonra bota attığın bir tp ve ardından ejder ile wini garantileyebilirsin. Midgamede kafalarına vurursun zaten fakat late gamede çok tf arama genelde split push yap. Mid late gameyi çok anlatmıyorum çünkü senin takımına ve karşı takıma çok bağlı olarak değişiyor.

Biraz uzun ve karmaşık oldu ama inşallah anlamışsındır biraz bişeyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.