philipsmarka ütü alıcam.. almışken en son çıkan modellerinden birini alıyım diyorum. 4860'ta otomatik kapanma özelliği var.. ki bu bana lazım bi özellik.. almışken bi üst modelini mi alıyım diyorum.. 4870.. bundada artı olarak iyonik buhar özelliği var..
bu iyonik buhar dedikleri şey gerçekten fark yaratan bi özellik mi? kullananlardan yorum bekliyorum..
bizde bundan aldık detaylıyorum almadım eşimden ama çok beğeniyor..pişman olmazsınız..memnun olursunuz
Bende dün annem için sipariş verdim. Teknosa vatan satışı 390 Tl olan ütüyü. Hızlı aldan 30 lira markafoni çeki ile 260 Tl ye aldım. Bakalım nasıl çıkacak.
şu anda gold.com da 268tl.. kargo bedava.. en uygun ve en güvenilir orası geldi bana.. 4860 modeli 225tl.. ama bu iyonik buhar gerçekten fark yaratıyo mu? kullananlardan yorum bekliyorum..
şu anda gold.com da 268tl.. kargo bedava.. en uygun ve en güvenilir orası geldi bana.. 4860 modeli 225tl.. ama bu iyonik buhar gerçekten fark yaratıyo mu? kullananlardan yorum bekliyorum..
4870 aldim ve hic iyi utulemiyor, ucuz bir ütüden hicbir farkı yok gibi geldi. O kadar buhar gücünden bahsediliyor ama buharı cok az ve cızırtı sesleri geliyor ütü yapip dik olarak koydugunuzda. Belki benim ütü sorunlu olabilir diye gidip servise soracağım haftasonu.. İade etmek istiyorum ama bunu iade edersem ne alacagim onu bilmiyorum belki tefal denerim ama cok umutlu değilim, gidip ucuz bir ütü alacagim sonunda..
quote:
Orijinalden alıntı: guvven
4870 aldim ve hic iyi utulemiyor, ucuz bir ütüden hicbir farkı yok gibi geldi. O kadar buhar gücünden bahsediliyor ama buharı cok az ve cızırtı sesleri geliyor ütü yapip dik olarak koydugunuzda. Belki benim ütü sorunlu olabilir diye gidip servise soracağım haftasonu.. İade etmek istiyorum ama bunu iade edersem ne alacagim onu bilmiyorum belki tefal denerim ama cok umutlu değilim, gidip ucuz bir ütü alacagim sonunda..
O cızırtı sesi bende de geliyor, büyük ihtimalle su damlamasını önlemek için düşünülmüş.Ayrıca tabi ionize özelliğini de açınca zzzz diye ses geliyor. Buhar konusunda da bildiğim kadarıyla bütün kazansız ütülerde ilk basıştan sonra 2. ve devamındaki sürekli basışlarda buhar ilki kadar fazla gelmiyor. Genel olarak biz çok memnun kaldık. Eşim sonunda rahat etti ütü konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme