bırak tıpçıyı kurye kadar kazanamazsın. bi ton dr arkadaşım var hiçbiri doğuda falan değil hepsi batıda asistan şuan. 60k da değil duysan çenen düşer herhalde aldıkları parayı. neyse bildiğin gibi olsun. |
İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı (3. sayfa)

-
-
yaw doktor tanımasak dediğine inanacağız
-
Asistan 100 120 k arası alıyor
-
zamlı maaşlar şubatta yatar döner sermaye geriden yattığından dolayı
ama insanlarla uğraşmak zor, yazılımcı arkadaşlarım var haftada 40 saat ama aktif olarak çalıştığı saat çok daha az ve kodun büyük kısmını chat-gptye yazdırıp doktorla neredeyse aynı alıyor ve daha mesleğinde yeni ilerledikçe çok daha fazla yüksek alacağını söylüyor, kıdemlileri çok yüksek miktarda alıyor
ve kendisi itü bilgisayar mezunu idi, aynı yaştayız ve o hem okulu 3 yılda bitirdi hem şu an işinde 3. yılında tecrübe olarak 5 yıl olarak geçiyor
-
knk aaal mezunu bir arkadaş var hazırlıkta 2. senesi hala geçemedi. sizin lise iyi ingilizce öğretmiyor muydu
-
Hocam tüm forum merak ediyor bilse bilse sen bilirsin pratisyen asistan uzman maaşları kaç şu an ortalama şunu bi açıklığa kavuştur twda bi 50 k bi 150 k bordro görüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha şubattaki maaşlar yatmadı ama 50k olmaz çok daha yüksek olur, sağlık çalışanları ek ödemeleri ve maaşın içindeki taban ödeme olsun nöbet ücretlerini 1 ay geriden aldığından dolayı ocak ayında aralık ayının maaşını aldılar (sabit herkesle aynı olan memur ücreti haricinde)
şubatın sonuna doğru tüm ücretler yatınca netleşir
ama ilk aylar vergi dilimi düşük olduğundan maaşlar yüksek yatar onu da şöyle düşün
100bin brüt alan biri
ocakta %15 vergi diliminde olduğundan 85bin alır
şubatta %20 vergi dilimine girer 80bin olur
mayısta %27vergi dilimine girer 73bin olur
eylülde %35lik vergi dilimine girer 65bin almaya başlar
kasım aralıkta ise %40 vergi dilimi ile 60bine düşer
eskiden de var ama sayılar büyüdükçe daha göze çarpar oldu bu rakamlar
-
%40lik vergi dilimine giren çok az olur da ama %35e çoğu girer hatta herkes girer gibi
-
doktorluğu bırak muhasebeci ol
-
ocaktaki yüksek rakamları gören legolasın, gerçeği görünce uğradığı hayal kırıklık denilebilir
-
hafif
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sende tam dark triad özellikler sezdim nasıl bulamıyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 9 Şubat 2024; 23:34:20 >
AnkaraTıplı kız mı cidden şok geçiriyom
kendisi narin bir prenses
-
Sevgilisine yakalanmazsan sahipli olması çok fark etmiyor artık herkes aldatıyor
yakalansam ne olacak? fiziksel olarak güçlüyüm boks geçmişim de var. korkmam böyle şeylerden.
-
Yakalanırsan ben xxx in sevgilisiyim diye mesaj atar görev başarısız olur
şaka maka ben birisi sevgilisini benimle aldatınca derin bi pişmanlık duyuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X