Şimdi Ara

İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

bırak tıpçıyı kurye kadar kazanamazsın.

bi ton dr arkadaşım var hiçbiri doğuda falan değil hepsi batıda asistan şuan. 60k da değil duysan çenen düşer herhalde aldıkları parayı.

neyse bildiğin gibi olsun.

• probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt

yaw doktor tanımasak dediğine inanacağız İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı 

• Asistan 100 120 k arası alıyor

• zamlı maaşlar şubatta yatar döner sermaye geriden yattığından dolayı

ama insanlarla uğraşmak zor, yazılımcı arkadaşlarım var haftada 40 saat ama aktif olarak çalıştığı saat çok daha az ve kodun büyük kısmını chat-gptye yazdırıp doktorla neredeyse aynı alıyor ve daha mesleğinde yeni ilerledikçe çok daha fazla yüksek alacağını söylüyor, kıdemlileri çok yüksek miktarda alıyor

ve kendisi itü bilgisayar mezunu idi, aynı yaştayız ve o hem okulu 3 yılda bitirdi hem şu an işinde 3. yılında tecrübe olarak 5 yıl olarak geçiyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

knk aaal mezunu bir arkadaş var hazırlıkta 2. senesi hala geçemedi. sizin lise iyi ingilizce öğretmiyor muydu

Hocam tüm forum merak ediyor bilse bilse sen bilirsin pratisyen asistan uzman maaşları kaç şu an ortalama şunu bi açıklığa kavuştur twda bi 50 k bi 150 k bordro görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha şubattaki maaşlar yatmadı ama 50k olmaz çok daha yüksek olur, sağlık çalışanları ek ödemeleri ve maaşın içindeki taban ödeme olsun nöbet ücretlerini 1 ay geriden aldığından dolayı ocak ayında aralık ayının maaşını aldılar (sabit herkesle aynı olan memur ücreti haricinde)

şubatın sonuna doğru tüm ücretler yatınca netleşir

ama ilk aylar vergi dilimi düşük olduğundan maaşlar yüksek yatar onu da şöyle düşün

100bin brüt alan biri

ocakta %15 vergi diliminde olduğundan 85bin alır

şubatta %20 vergi dilimine girer 80bin olur

mayısta %27vergi dilimine girer 73bin olur

eylülde %35lik vergi dilimine girer 65bin almaya başlar

kasım aralıkta ise %40 vergi dilimi ile 60bine düşerİYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı 

eskiden de var ama sayılar büyüdükçe daha göze çarpar oldu bu rakamlar

• %40lik vergi dilimine giren çok az olur da ama %35e çoğu girer hatta herkes girer gibi

İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı

doktorluğu bırak muhasebeci ol

• ocaktaki yüksek rakamları gören legolasın, gerçeği görünce uğradığı hayal kırıklık denilebilirİYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı 

• hafif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sende tam dark triad özellikler sezdim nasıl bulamıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 9 Şubat 2024; 23:34:20 >
  • AnkaraTıplı kız mı cidden şok geçiriyom

• kendisi narin bir prenses

• Sevgilisine yakalanmazsan sahipli olması çok fark etmiyor artık herkes aldatıyor İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı 

• yakalansam ne olacak? fiziksel olarak güçlüyüm boks geçmişim de var. korkmam böyle şeylerden.

• Yakalanırsan ben xxx in sevgilisiyim diye mesaj atar görev başarısız olur İYTE EHM iş piyasasında ki ağırlığı  şaka maka ben birisi sevgilisini benimle aldatınca derin bi pişmanlık duyuyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.