Şimdi Ara

İyte Elektronik ve Haberleşme Hakkında Düşünceler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugünlük son kez ayağa kaldıralım şu başlığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    buyur hocam
  • culcaster999 kullanıcısına yanıt
    Heyt reis duymuş sesimizi yardım et şu gence yaşlı kurt :D
  • fightforlive kullanıcısına yanıt
    ederiz hocam
    Hoşgeldin hocam. Uzatmadan sorularıma geçeyim.

Burada mezun olunca alınan diploma ee diploması mı ehm diploması mı? Okulun her yerinde ee yazınca herhalde ee diye düşündüm.
    Sizin ve okuldakilerin yazılımla arası nasıl? Mezunlardan yazılım alanında çalışan insan sayısı çok mu, buradaki derslerle beraber yazılımı götürebilir miyim? Yazılım alanına kayılabilir mi? Muhtemelen bu sorunun cevabı seçeceğim bölümü belirleyecek.
    İş, maaş imkanları nasıl? Yurtdışına çıkma olanakları nasıl? Görüştüğüm doç bayağı olumlu konuştu bunlar hakkında, gerçeği merak ediyorum.
    Kurum içi yatay geçiş için geçiş yapacağımız bölümün sınava girdiğimiz seneki giriş puanını tutturma şartı var mı? Yok ise geçiş yapmak çok mu zor? Kurum içinden bilgisayara sadece 1 kontenjan var. Kurumlar arası yapmak da çok zor görünüyor çünkü %10 ortalamaya bakıyor sadece.
    Bölümün zorluğu nasıl? Yan dal yapılabilir mi?

Teşekkürler şimdiden.

hoşbulduk hocam.diplomanız ehm diploması olur elektrikle işimiz olmadığı için imza yetkimiz olmaz zaten buna gerek duyulacak bir iş de yapmıyoruz.Yazılıma çok rahat bir şekilde geçiş yapabilirsiniz yapmak isterseniz bölümün derslerinin %30a yakını yazılımla ilgili zaten.İş maaş imkanları hakkında ben de olumlu şeyler duyuyorum ama net bilgi veremem.Benim bir tanıdığım iyte ehm mezunu huewai de çalılşıyor şu an maaşı 15 bin cıvarlarında daha 30 yaşında.Benim sıralamam 16 bindi bilgisayar da tutuyordu ama ben burayı tercih ettim.Geçiş işleri zor kurum içi buna güvenerek gelmeyin.Ama iş alanlarını araştırın ilginizi çekecektir muhtemelen seviyorsanız gelin derim.
  • bilgisi olan PM
    Sağ olun hocam faydalı oldu. Yan dal yapanı gördünüz mü hiç?

• Hocam iyte çok iyi bir tercih olacaktır. Ne kadar doğru bir örnek bilmiyorum ama Selçuk Bayraktar da elektronik ve haberleşme mezunu.
    Ayrıca İYTE bir inovasyon üniversitesi, kendisinin teknoparkı'da bulunuyor. Kendinizi geliştirirseniz önünüz açık olacaktır.
    Yan dal yok diye biliyorum bizim bölümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ehm ve fizik çift ana dal yapan birinden bahsedildi bana, bölüm birincisiymiş ve Abd'de doktoraya gitmiş

• Hocam ben de burayı yazıcam tek sıkıntım ulaşım nasıl halledeceksiniz?

• İNTEGRALEDOKUNMA İ kullanıcısına yanıt
    Nereden geleceksiniz

Gaziemirden gelicem hocam tek sıkıntım ulaşım bölüm hakkında verebileceğiniz her türlü bilgiye açığım

Hocam bilgileri ustte yazdim sorunuz varsa sorabilirsiniz.Ulasım sıkıntı özel servis çikarıyor okul ama yorucu olur ilerleyen sınıflarda kalmayi neden düşünmüyorsunuz evde veya yurtta

Hocam yurt tercih etcem büyük ihtimalle nasıl olanaklar var KYK yurdu büyük ihtimal çıkmaz üniyurt veya başka bir şekilde nasıl yapabilirim

Üniyurt saçma pahalı onun yerine köyde apartta kalmak en ekonomiği.Durumunuz iyiyse eve çikın 1+1 evle üniyurt 3 kişilik oda parası aynı yurtta yemek de yok düşünün yani

Hocam köyden kastınız tam olarak neresi

Gülbahçe

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.