Şimdi Ara

İYTE yazanlar gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bilgisayar mühendisliği yazdım 34k sıralama ile ama cok zor gibi duruyor
  • siz nerden geliceksiniz okula
  • Ben ilk 4 tercihe iyte yazdım çok büyük sürpriz olmazsa yüzde yüz ordayım da sıralamam öyle iyi bişey değil tabi yeni açılan bölümleri yazdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    ya valla ben öyle imkansız diye bişeye inanmıyorum bu sene değişik bir sene belli olmaz neyin ne olacağı
  • Hazırlık için en sıfırdan değilde a2 den falan başlamaya çalışın en kötü diyordu biri

• Nufabaa N kullanıcısına yanıt
    aynen benimde büyük ihtialim siz kaç bindesiniz ve hangi bölümleri yazdınız
  • Nufabaa N kullanıcısına yanıt
    ya zaten a1 a2 b1 b2 oluyor ister a dan ister b den hazırlık bitti mi hepinizin aynı ing seviyede oluyosunuz sebebi de şu a1 okuyan adam haftada 100 saat ders görüyora b2 olan 50 falan
  • kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    tam sıra kaç
  • bilgisayarmühh B kullanıcısına yanıt
    150k mezun senem bir ton aksilikler oldu üçüncü seneyi kaldıramam artık dedim.
    Biyomühendislik, malzeme bilimi ve mühendisliği, gıda mühendisliği, kimya bölümü yazdım. Hazırlık eğitimi iyi olan bi üniye gitmek istediğimden bu yönde tercihlerimi yaptım. İlk iki tercih gelmezse zaten sınava tekrar hazırlanıcam üni okurken, yatay geçiş içinde uğraşıcam bakalım karışık bir gelecek beni bekliyor

aynen a1 ler haftada 30 saat a2 ler 22 mi 24 ne görüyorlar b1 lerde 18 saatmiş
    izmirden hocam
  • hazırlık da en kötü a2 sınıfına düşmeye çalışın a1 de yatay geçişle gelenler falan oluyor hiç bilmeyen insanlar da oluyor ayrıca ders saatleri fazla hafta için sabah+öğleden sonra dersleri oluyor(cuma herkesin öğleden sonra dersi yok) b1 lerin hiçbir zaman öğleden sonra dersi yok a2 lerin 2 gün öğleden sonra dersi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 26 Ağustos 2018; 1:15:7 >
  • aynen işte oyle bişeylerdi
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    hocam olaki a1 olduk diyelim düzenli çalışarak iyi bir düzeye gelebilr miyiz?
  • gelirsin son sınav tüm kurların ortak oluyor b1 başlayan insan da hazırlığı atlamak için aynı sınava giriyor ama hiç bilmiyorum diyip girmemezlik yapmayın a2 düşmeye çalış doğudan gelen insanlar oluyor hiç bilmeyebiliyorlar a2 den halledersin
    tmmdır hocam sağolasın bakıyordum 1 2 haftadır ufak tefek hatırlamak için
    a2 olursa baya iyi olur
    bide hocam hazırlıkta kitap işi pahalıymış herhalde
  • 350 veya 450 ye kitap seti almıştık oxfordlearn diye tüm yıl onu kullandık onu korsan çektirenler de oldu 80 tl falandı galiba tek farkı oxfordlearnün internet sitesi var internet ödevi verecekler 2 dönem onlar notlarınızı etkiliyor az da olsa hazırlık kantininden falan zamanla bir şeyler alacaksınız öyle devam eder a2 düşersin ne adamlar a2 düştü
    siz iytede hangi bölümdesiniz hocam
  • makine 1. sınıfa geçtim
    Hazırlıkta kalan oldu mu?:D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.