Bu zamana kadar izlediğim diziler ve beğenme sırası imzamdaki gibidir. Görüldüğü üzere Breaking Bad dizisinin bende yeri çok ayrıdır. Walking dead sezon finali yapınca sadece Game of Thrones dizisi kaldı. Şöyle birikmiş, bayağı bölümü olan ve sizce benim tarzıma uygun olabilecek dizi önerirmisiniz?
Two and a half men, Hung, Dracula, Dexter, Hannibal, Person of Interest, Supernatural
True Detectibe Lost Fringe Dexter Vikings Hannibal Blue Mountain State
Bide Chuck diyorlar hocam siz ne diyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT
izlediklerine göre düşük seviyede bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT
Çokta müthiş değil diyorum.Dexter'da vardı Yvonne (Oradaki sarışın başrol).Tip bakımından hoş kadın ama o diziyi bence abartı
True Detective, Vikings, Helix, Revolution
Komedi dizisi izlemeyi pek düşünmüyorum. Belki ilerde olabilir. Vampirlerdende hiç hazzetmem. Bide önerdiğiniz dizilerin sanırım çok fazla bölümü yok. Bana şöyle 3-4 sezon birikmiş dizi lazım. Lost izlemicem. 2 sezon izledim sevmedim. Dexter izlemicem final berbatmış. Tamam komple diziyi tek bölüme göre değerlendirmek yanlış olur ama diziler akılda finalleriyle kalır bence. Bu yüzden Dexter dizisinide eledim. Fringe'de izlemicem. 7 bölüm izledim her bölüm farklı bi olay olunca ondanda vazgeçtim. Vikings düşünüyorum ama ondada fazla bölüm yok. Ne yapsam bilemedim
Güncel.
True Detective izle derdim ama sadece 1.sezon var.Skins izle güzel dizidir.
Fringe Heroes The 24
fringe vikings da vinci demons
Sanırım Vikings'e başlayacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme