Şimdi Ara

izlediğim en rezil reklam (TURKCELL 3G) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

ohooo en rezil reklam bu mu izlediğin?

ege bal reklamlarından haberdar değilsin galiba...

varan 1111111

varan 2222222

bunların yanında diğerlerine taparım.

bu reklamlar yüzünden 10 dakikadır yüzümde salak bir ifade var

• arııı vız vız vız xDDASDSdasdasdasd
  • Ya bende şu mondi mobilya reklamına feci şekilde taktım bu kdar dandik reklam olmaz olsun .Buna benden başka uyuz olan yokmu yav?
  • beyler o reklamda hipnoz var o sözler boşa söylenmiyo o kızlar boşuna arada bir girmiyo hepsi akılda bir yer ediniyo
  • kızlar uzaylı gibi şarkı desen berbattt.O kızlara son sözüm fazla merak iyi değil :)
  • reklamda önemli olan güzellik değil akılda kalıcılıktır bakın regal reklamına adamın biri kadına tokat attı 6 ay konuşuldu tabikide regalin reklamı yapıldı Turkcellin reklamıda siz bunu konuştukça yapılmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 27 Temmuz 2009; 20:54:48 >
  • reklamcılıkta yeni moda bu arkadaslar soylenmeyin hic

pepsinin seda sayan reklamı gibi bu da bi taktik (: , büyük firma, kötü gözüken reklam, ama akılda kalıcı,

yani " ulan pepsiye bak seda sayanla reklam yapmş iğrenc olmus olm " , " turkcellin reklama bak müzikte ritm yok sözler sacma, salakca reklam"

diyerek adından daha cok söz ettiriyor firmalar, şu an oldugu gibi iyi bi reklam yapsalardı bu forumda " lan cok guzel olmus valla reklam " diye konu acılmazdı mesela

• uyuz ötesi artık nefret etme noktasına geldim bi reklamda herşey mi bu kadar itici olur

gemide geçen reklam da acaip uyuz şu kıvırcık saçlı adamın oynadığı anlıcağınız turkcell 3G reklamlarında s.çtı batırdı

avea nınki gayet güzel ztn ozan güven farkı
  • bu reklamın ince ayrıntılarına deil gıcıklıgına takıyorsunz. merak ne güzel şey güzel şey merak. hanginizin aklında kalmadı.

ayrıca reklam full HD ve surround system ses kalitesi var üzernde. sinemada izlerseniz agzınızı acık bırakıyor.. oynayanları benimde sopayla dövesim geliyo evet :D :D . ama buda bi izletme politikası :D.. regal reklamındaki tokat yada arçelik 'in salak çeliği gibi dikkat uyandırıyo :D
  • Şu reklam sektöründe harbiden iyi reklam yapan birkaç firmadandı Turkcell, son reklamda noldu anlamıyorum, gerçekten çok itici olmuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invade

bu reklamın ince ayrıntılarına deil gıcıklıgına takıyorsunz. merak ne güzel şey güzel şey merak. hanginizin aklında kalmadı.

ayrıca reklam full HD ve surround system ses kalitesi var üzernde. sinemada izlerseniz agzınızı acık bırakıyor.. oynayanları benimde sopayla dövesim geliyo evet :D :D . ama buda bi izletme politikası :D.. regal reklamındaki tokat yada arçelik 'in salak çeliği gibi dikkat uyandırıyo :D

dikkat çekmesi için illa gıcık olması gerekmez mesela cola turka nın reklamı vardı ilk çıktığında o hem güzel hem çok popüler olmuştu
  • Ege bal fan club mu kursak ne etsek (var mı ki ? )
  • Ben çok sevdim reklamı En azından piyasadaki çoğu reklamdan daha fazla kaliteli.Ama en iyi kısım Hidolu kıısım olmuş.Hatta biraz abartıp reklamı Hido kurtarmış diyebilirim

merak işte sorarım bazen kendi kendime düşsemiydim bşka rüyaların peşine? merak edip cerrrah olurdum belki bu alemde uzyda yürümek varken dünyda koşmak niye?? .yavrum çok işin var değil mi yine ne zman görücem seni geelinliiklee .merk ne güzel şey güzel şey merak güzel şey ne arıyorsan hemen bulmak. .damat varmı diye soruyor ninem bense yollamalıyım bu dosyayı hemen . doğrumu kesin denen cevplar hep sorarım keşfettiklerimi nerde olsam o an paylaşırınm.maç çoktn başladı ama ben tezgahtayım sahada kart çıktı mı çok meraktyım!.merk ne güzel şey güzel şey merak güzel şey ne arıyorsan hemen bulmak. merak ettiğin herkese ve herşeye turkcell 3g hızıyla ulaşacaksın turkcell 3g! MERAK ETMİYOR MUSUN? :DD

not:copy paste değil alın teri :) :D

• Arı vız vız vız, arı vız vız vız Ege Bal yiyınııııııııııııızz.... asdfsadfawasdqwe
    Nedense acaip komik geldi bana yarım saattir kahkaha atıyorum
  • Başımıza Ne geliyosa Meraktan Geliyo Zaten
  • Türkiye'de en iyi reklam yapan firmalardan biri olan Turkcell nasıl olduda bukadar gerizekalıca bi reklam yaptı hemde bukadar önemli bi konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed need

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

ohooo en rezil reklam bu mu izlediğin?

ege bal reklamlarından haberdar değilsin galiba...

varan 1111111

varan 2222222

bunların yanında diğerlerine taparım.

bu reklamlar yüzünden 10 dakikadır yüzümde salak bir ifade var

AL! AL! AL!

• hele o tezgahtarın sazı eline aldığı kısım reklamın tüm ritmini yok edip içine ediyor adeta
    o ne ya?
    neden yani?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.