Bildirim
İzlediğim, izleyeceğim filmleri takip etme sitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
imdb watchlist iyidir. -
ben Cineworm kullaniyorum, tam olarak aradigin sey sanirim, kullanimi da kolay, guzel bir site. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
imdb watchlist iyidir.
Ben de bunu kullanıyorum.Tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: filmaniac1
ben Cineworm kullaniyorum, tam olarak aradigin sey sanirim, kullanimi da kolay, guzel bir site.
Harika bir site ! Haberdar ettiğin için sağolasın kardeşim..
Ayrıca sitedeki film afişlerinin ve oyuncu resimlerinin çözünürlükleri çok yüksek,kaliteli resimler var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 19 Aralık 2011; 14:55:22 > -
Cineworm'e nasıl kayıt olacağız? -
IceckMovies.com. Bu site de gayet iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: filmaniac1
ben Cineworm kullaniyorum, tam olarak aradigin sey sanirim, kullanimi da kolay, guzel bir site.
quote:
Orijinalden alıntı: Memymulio
Cineworm'e nasıl kayıt olacağız?
çok teşekkürler. baktım, baya güzel bi siteymiş. kullanmaya başladım :) 200-300 filmi oyladım. bir de imdb gibi değil küsüratlı puan verebiliyorsunuz baya zevkli oldu. bazen bi filme daha güzel bi filmden yüksek puan verdiğimi görüyorum giriyorum değiştiriyorum falan :D
orada facebook ile giriş'e tıklayınca direk üye olunuyor, baya rahat kullanımı
-
İzlediğim filmleri imdb'de topluyorum hakikatten iyi.
Madem bahsettik linkide vereyim.
http://www.imdb.com/list/OCIf3T4sYdM/ -
Cineworm duydugum kadarıyla türk iki üniversite öğrencileri tarafından açılmış, http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=cineworm
benim de oldukça hoşuma gitti. Türklerin de bu alana bir el atmaları lazımdı. Uluslararası bir film sitemiz yok, sinemalar.com, beyazperde.com gibi siteler sadece türkiyeye yönelik, ufukları dar.
İnşaallah bu gençler başarılı olurlar, benim umudum var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X