Genel olarak MelGibson Ve Robert De Niro nun tüm filmleri mükemmel. Arkadan Bruce Wills de idare ediyor.
sanırım bu üçünü aynı kişi seslendiriyordu ve adam bizim ege de bir trafik kazasında öldü. adam öyle mükemmle seslendiriyordu ki. yani hayrandım. artık sesleri pek iyi değil. yalnız adamların orjinal sesleri de iyi.
Tabi bir de resmen aşık olduğum Deliyürek dizisi var. her ne kadar sinema filmi olmasa da resmen aşıkım. her tekrarını izledim. ve yine yayınlasınlar yine izlerim.
Bende aklıma gelenleri yaziyim braveheart god father 1-2 scarface goodfellas once upon a time amarica taxi driver blood in blood out (turkcesi nedir bilmiyorum bi aralar atv veriyodu,amazon comdan ingilizcesini getirdim onla idare ediom) shawshank as good as it gets hurricane x- pax forest gump Kadın kokusu Fight club Kızgın boğa ılk aklıma gelenler bunlar
Kıyamet (Apocalypse now) Kızgın boğa (Raging bull) Sıkı dostlar
apacalyypse now onu unutmusum zafer iyi hatırlattın mukemmel bir filmdi
quote:
Orjinalden alıntı: Malcolm
Film olarak : BraveHearth - LEON beni bitirir.
Genel olarak MelGibson Ve Robert De Niro nun tüm filmleri mükemmel. Arkadan Bruce Wills de idare ediyor.
sanırım bu üçünü aynı kişi seslendiriyordu ve adam bizim ege de bir trafik kazasında öldü. adam öyle mükemmle seslendiriyordu ki. yani hayrandım. artık sesleri pek iyi değil. yalnız adamların orjinal sesleri de iyi.
Tabi bir de resmen aşık olduğum Deliyürek dizisi var. her ne kadar sinema filmi olmasa da resmen aşıkım. her tekrarını izledim. ve yine yayınlasınlar yine izlerim.
requim for dream american history x scarface godfather serisi esaretin bedeli gazap ateşi
The Message
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme