Şimdi Ara

İZLEDİĞİNİZ EN İYİ YABANCI DİZİ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
67.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle

1) How I Met Your Mother. Tartışma götürmez.

OC, Two And A Half Men , Mad Men bu dizilere de bakılmalı.

Chuck , Spartacus 1.sezon , Lost , Prison Break de bu dizilerden sonra bakılabilir.

Not: Hepsini izledim.
  • Prison Break
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heatmagnetic

Prison Break

Kesinlikle 1 numaram
  • Sherlock iyi bir dizi Lost veya Game of Thrones'u hiç izlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun14780

BENİM Kİ PRİSON BREAK... SİZLERİNDE TAVSİYESİ VAR MI?

Prison Break güzel dizi evet ama 3. sezonda bitmeliydi 4. sezon çook ama çook saçmaydı hele birde 4. sezondan sonra nede olsa millet geliyor birde filmini yapıp voleyi iyice vuralım diye yapılan sinema filmi daha bir iğrençti.Dediğim gibi 3. sezonda dizi bitmeliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Drama olarak herhalde Wire, Lost'un ilk 3 sezonunu da sayabilirim. Komedi olarak da her bölümünü en az 3 kere seyrettiğim ilk ve tek dizi olan Friends :)

Kesinlikle Friends izlenmeli dizi hala oyuncularına para kazandırmaya devam ediyor 12 Kasım 2012 tarihinde dizinin bluray versiyonu raflarda ki yerini alacak izlediğim en iyi komedi dizisiydi 10 sezon sürmesinden de ne kadar izlendiği ve ne kadar sevildiği açık zaten.Dizinin her bölümü çok çok çok güzel ve eğlenceliydi muhteşemdi daha geçenlerde yeniden tüm sezonları izledim.Kesinlikle izlemeyenler izlesinler kaçırılmayacak bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

OZ

Evet oz da güzel bir dizi ancak Ozda bence 3. sezonun sonunda kesinlikle bitmeliydi 4. ve 5. sezon beni hiç ama hiç tatmain etmedi sadece başladım bari bitireyim diye izledim.Dediğim gibi ilk 3 sezon muhteşem bir dizi Prison Break;'e 10 basar hapishane dizisi olarak ama 4. ve 5. sezon çok berbattı ya.
  • Frendsten sonra yapılan hiç bir komedi dizisi beni tatmin etmedi ne bel altı espri vardı dizide nede küfür.Espriler hareketler inanılmaz güzeldi.Öylesine oturtulmuş ki karakterler hiçbiri birinin önüne geçmiyordu 6 oyuncudan.Muhteşem bir diziydi.

Burada Prison Break ve Oz karşılaştırması yapacak olursam eğer.Ozun ilk 4 sezonunu ve Prison Break'ın ilk 3 sezonunu ele alarak yaparım yorumumu.İkiside birbirinden güzel diziler.Ama Oz gerçekten sağlam bir psikoloji istiyor çok sert bir dizi kimse kimseye güvenemiyor öğle oturupta Prison Break gibi 6 bölümü birden izlemek imkansız.Prison Breakte ise istediğiniz kadar izleyin

İzlediğim diziler arasında David Linch'in Twin Peaks dizisi de çok güzeldi şuan dvdleri ülkemizde satılıyor.Muhteşem bir gerilim korku uyarlaması alın ve izleyin veya indirin.

Şuanda süren dizilerden takip ettiklerim ise Boardwalk Empire,The Walking Dead,Spartacus,Sherlock,Game Of Thorones.Bu 4 diziyide izlemeyi seviyorum.

Ama tekrar yazma gereği duyuyorum FRİENS'i izlemeyenler varsa mutlaka izlesinler.Komedi dizilerine bakış açılarınız değişecek.İzlemiş olduğunuz komedi dizilerinin Friends'e ne kadar benzediğini görünce şaşıracaksınız.Benim dizim Friendstir.
  • Friends.

(Nick-mesaj uyumu.)
  • kesinlikle izleyin dediklerim diziler

game of thrones, ,...10 üzerinden 10
    into the west .......10 üzerinden 10
    the pacific............10 üzerinden 9
    rome ..................10 üzerinden 10
    lost.......................10 üzerinden 9
    prison break.........10 üzerinden 8
    fringe.................10 üzerinden 9
    olarak oy veriyorum...
  • Prison Break
  • diziler ayridir sopranos ayridir bende onun gibisi daha gelmedi :) ama dizilerden bahsedersek tabi ki oz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter
  • Game of Thrones
  • Komedi dalında:Friends,Two and a half men
    Gizem ve Bilim kurgu dalında:Fringe
    Aksiyon ve Strateji:Game of thrones
  • dexter, breaking bad, game of thrones, lost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-PB
    2-Lost
    3-Dexter

Kurgusu iyi olan diziler kazanır ve efsane olur.
  • dexter,breaking bad,house
  • izlediğim en sürükleyici dizi prison break en iyi diziyse breaking bad
  • Merlin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.