Şimdi Ara

İZLEDİĞİNİZ EN SAĞLAM KOMEDİ FİLMİ?:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Scary Movie 1 filmi kadar güldüren film olmamıştı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chains of Olympus

İZLEDİĞİNİZ EN SAĞLAM KOMEDİ FİLMİ?:)

Çok kahkalar atmıştım ve sonundaki konuşma da efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayk2002

orijinali varken dublaj ilginç geldi tercihindir tabi..

hangover,
    zohan,
    how high

bunlarda kahkaha attım digerleri hep sırıttırdı.

altyazılı indirmek için bir tane bulamadım
    dublajlı izlemeye değermi
  • Şu yabancıların espri anlayışı , komedisi beni gülümsetiyor , belki küçüktük komik gelirdi ama bir Kemal Sunal filmleri , Hababam Sınıfı serisi değil, bence komedi bunlardır . Hâlâ da gülerek izlerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Buna çok gülmüştüm. Yıllar önce izledim. Şimdi izlesem yine güler miyim bilmiyorum.

evet bu film gerçekten çok iyi ne gülmüştüm izleyince bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Buna çok gülmüştüm. Yıllar önce izledim. Şimdi izlesem yine güler miyim bilmiyorum.

evet bu film gerçekten çok iyi ne gülmüştüm izleyince bunu

Canım sıkıldıkça izlerim bu filmi, bana hababam sınıfı gibi geliyor her seferinde güldüren bir film Birde Scary Movie serisi tabi ki, American Pie 1-2-3 'ü es geçmiyim :)

• Ergenler bunu bilmez, çok komik filmdir
  • önerdiğiniz filmlerden izlemediklerim var onları ızlıyecem daha yeni tarihli yokmu 2009-2010 ve sonrası gibi eskilerin bir çoğunu izledim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan355 -- 23 Mayıs 2012; 14:49:00 >
  • reseved
  • BRIDEMAIDS ;
    herkesin filmi değil pek sevmeyenler de var ama ilk izlediğimde öldüm gülmekten ki komedi filmlerini download etmem yardımcı oyuncu oscar adaylığı olunca ocar öncesi tahmin yapmak için izledim. gül gül öldüm. 5 gün sonra arkadaşa izlettiğimde ne bende ne onda aynı etkiti yapmadı. bende yapmaması doğal ama onda yapmaması bana göre biraz soru işareti oldu.

About Schmidt;

izleyeli yıllar oldu hala etkisi devam eder;
    "söylesene helen gerçekten sevdiğin ben miydim? yoksa hayalkırıklığına uğradığında gösteremeyecek kadar kibar mıydın?" (spoiler değildir filmin sürprizleri ve ya ortası sonu hakkında fikir vermez.) gibi dokunaklı replikleriyle sarsıcıdır. durum komedisi anlamında aşmış bir filmdir ben daha iyisini görmedim henüz.. sideways falan aynı tezgahtan çıkmasına rağmen kenarından geçmez böyle olmasınd da aslan payı senaryodan çok nicholson a ait. alexander payne e selamlar sevgiler..

• Scary Movie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

İZLEDİĞİNİZ EN SAĞLAM KOMEDİ FİLMİ?:)

scary movie 2 tabiki

• Little man
  • Borat filminde baya bir gülmüştüm.
  • En süper kahramanlar ve leslie nielsen oynadığı her film nedense gülüyorum rahmetliye çok doğal bir oyuncu harika rol yapıyordu
  • Ali G
    zohan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.