Bildirim
İzlediklerime Göre Dizi Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fringe -
quote:
Orijinalden alıntı: The Mühendis
Fringe
Yazmayı unutmuşum baya bir sezon izledim. Hatırlamıyorum kaç olduğunu -
Stranger things o zaman -
American Gods -
Konuyu açtıktan sonra Lost' a başladım ve bitirdim gerçekten mükemmeldi. Bu tatta bir dizi varsa çok güzel olur benim için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stravious
Konuyu açtıktan sonra Lost' a başladım ve bitirdim gerçekten mükemmeldi. Bu tatta bir dizi varsa çok güzel olur benim için.
9 günde Lost'u bitirdiysen beyin devrelerin yanmış olmalı biraz nefes al.
Yazmışken tavsiye de verelim.
Banshee
Penny Dreadful
Vikings
Bates Motel
Daredevil
Person of Interest
Sherlock
Sons of Anarchy
Sürükleyici dizilerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 11 Mayıs 2017; 2:51:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: Stravious
Konuyu açtıktan sonra Lost' a başladım ve bitirdim gerçekten mükemmeldi. Bu tatta bir dizi varsa çok güzel olur benim için.
9 günde Lost'u bitirdiysen beyin devrelerin yanmış olmalı biraz nefes al.
Yazmışken tavsiye de verelim.
Banshee
Penny Dreadful
Vikings
Bates Motel
Daredevil
Person of Interest
Sherlock
Sons of Anarchy
Sürükleyici dizilerdir.
Hocam bir başlayayım beğenmem zaten dedim uyumadan izledim bütün sezonları nerdeyse mükemmel bir diziymiş daha iyisi yok benim için.
Person of intereste başlıyorum bugün bakalım nasılmış.
-
American Gods
The Handmaid's Tale
Penny Dreadful
Death Comes To Pemberley
46 (yerli diye önyargı yapma,60 dakika ve sağlam)
Bates Motel
666 Park Avenue
Svartsjön -
supernatural izleyebilirsin. -
Prison break, Sons of anarchy, fargo, white collar, Bron/Broen, the walking dead, Breaking bad, Mr. Robot, Narcos, İzlediğiniz dizilerden yola çıkarsam teen wolf da uyar -
Lost
Revolation saçmalayıp bitti. -
batter galactica -
The flash
GoT favori
Arrow 1,2 ve 5. Sezon 3 4 un son bolumlerini izle cop
Legends of tommorrow
Daredevil
Gotham
Starnger things
American gods
Breaking bad sevmeyebilrsin belki ben de izlemiyorum sevemedm ama cok oneriolar yazaym dedm
Sherlock
Izle bunlari tavsiyemdir -
bu en sevdiğim dediklerin dışındakiler nasıl the 100 iyidi onu izledim, fringe biliyorum, diğerleri nasıl? -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
bu en sevdiğim dediklerin dışındakiler nasıl the 100 iyidi onu izledim, fringe biliyorum, diğerleri nasıl?
12 Monkeysi izle derim -
46 ve Masum mükemmel yapımlardır. Normalde yerli dizi izlemem fakat bunları öneririm. Zaten bölüm sayıları da çok az. -
12 monkeys filmi güzeldi ama diziside aynı konuyu işliyorsa sıkıcı olur gibime geliyor. Revolution dizisi güzel değildi ama 11.22.63 sardı izlettiriyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
12 monkeys filmi güzeldi ama diziside aynı konuyu işliyorsa sıkıcı olur gibime geliyor. Revolution dizisi güzel değildi ama 11.22.63 sardı izlettiriyor :)
Hayır filmle pek alakası yok izlemeni tavsiye ederim ilk sezonu hafif sıkıcıdır 2 ve 3 baya güzel -
Breaking Bad
Ardından Better Call Saul
Prison Break
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 29 Mayıs 2017; 11:35:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X