Evet onu çok tavsiye etmişler. Zombili bişi galiba aklımda zaten aldım onu arşivime, yarın elimde.
quote:
28 gün sonra , 28 hafta sonra , ölümcül deney serileri , ben efsaneyim
Verdiğiniz film tarzları genel'de gerilim bunlara yakın bir film olarak aklıma gelen 30 Gün Gece - 30 Days of Night , Korku filmi olarak'ta Karanlık sırlar asya sinemasından iyi bir örnektir Saygılar...
mirrors,rec,kırılgan aklıma gelenler
...The Exorcist...
"30 Gün Gece" aradığın film ..
quote:
Orjinalden alıntı: Chev
"30 Gün Gece" aradığın film ..
Ben de bunu yazacaktım...30 gün 30 gece,bir de o tarzda beğendiğim Ölülerin şafağı.
şeytan 1973
2008 in en iyisiydi diğebilecegim Aynalar (Mirrors) Gerilim ağırlıklı olsada tavsiye edebilecegim bir film,Korku dolu seyirler.Şayet izlersen..
arkadaşlar kusura bakmayın ama saydığınız filmler korku filmi litaratüründe orta sınıf filmler mirrors filminin daha 5. dakikasında sonu belli. Böyle bir filmde nasıl gerilirsiniz? Sadece kuş uçuyor veya ani bir hareket oluyor. Bunla korkutmaya çalışıyor. Bunlar orta sınıf sadece gişe hedefi olan tek izlenimlik filmler. Bunları nasıl izlemeden ölme diyorsunuz anlamıyorum? 1- shining 2 - psycho 3- the thing 4 - the exorcist 5 - rosemary's baby 6- hallowen 7- amityville horror 8 - hallowen 9 - ...............
quote:
Orjinalden alıntı: chakko
Hazır istemem Bana özel olucak benim sevdiğim tarzda mesela 28 gün sonra , 28 hafta sonra , ölümcül deney serileri , ben efsaneyim vb gibi...