Demir adam ben efsaneyim resident evil serisi rambolar :D ada ben, robot city hunter (iyidir. komedi) ong bak
iyidir bunlar aklıma geldikçe yazarım
Liste Güncel..
Koskoca Dhde The Thin Red Line'ı bilen yokmu?Herkes Er Ryan'ı Kurtarmak Filmini biliyor bunuda izleyin hepinizde görün hangisi daha iyi..
City of God listede goremedim varsa gozumden kaçmıştır bu arada vizyona yeni giren bi film Valkyrie mutlaka izleyin son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden biriydi
The Dark Knight izle kesinlikle... İMDB'de 1. sırada bulunmuş bir film.
bendende bir up
quote:
Orjinalden alıntı: keremg
City of God listede goremedim varsa gozumden kaçmıştır bu arada vizyona yeni giren bi film Valkyrie mutlaka izleyin son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden biriydi
City of God Ekledim Listeye İMDB Puanı 8.8
The Dark Knight İzledim İzlediklerim Bölümünde Yazdım Zaten..
Liste Güncel..
quote:
Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#
İzlenmeyi Bekleyen Filmler..
Torrent Listesine Eklendi..
1-Esaretin Bedeli 2-Yeşil Yol 3-Altıncı His 4-Prestij 5-Sihirbaz 6-Kelebek Etkisi 1-2 7-V For Vendetta 8-Ucuz Roman 9-Forrest Gump 10-Wall-E 11-E.T 12-Memento 13-Requiem for a Dream 14-Babylon A.D. 15-Er Ryan Kurtarmak 16-Green Street Hooligans 17-The Curious Case of Benjamin Button 18-Leon 19-Se7en 20-Olağan Şüpheliler 21-Geleceğe Dönüş 1-2-3 22-Pan'ın Labirenti 23-slumdog millionaire 24-Piyanist 25-Schindler's List 26-Otel 1-2 27-Lucky Number Slevin 28-Shaun Of The Dead 29-Sıkı Aynasızlar 30-The Jacket 31-The Machinist 32-American History X 33-Taxi Driver 34-Traitor 35-Köstebek 36-Cesur Yürek 37-Kill Bill 1-2 38-The Big Lebowski 39-Reservoir Dogs 40-Kingdom of Heaven 41-Black Hawk Down 42-Snatch 43-Apocalypto 44-Gladiator 45-Hancock 46-Akıl Oyunları 47-The Mist 48-Donnie Darko 49-Direniş 50-Edward Scissorhands 51-How High 52-K-Pax 53-Star Wars Serisi 54-Yenilmez 1-2 55-Into The Wild 56-Enemy at the Gates 57-Oldboy 58-Büyük Balık 59-Shooter 60-Yapay Zeka 61-Büyük Hazine 62-Gol 1-2 63-Kimlik 64-The Bucket List 65-Good Luck Chuck 66-I Am Legend 67-City of God
İzlediklerim...
1-Baba 1-2-3 2-Dövüş Kulübü 3-Telefon Kulübesi 4-Wanted 5-Yüzüklerin Efendisi 1-2-3 6-Hayalet Gemi 7-Hızlı Ve Öfkeli 1-2-3 8-Saw 1-2-3-4-5 9-Geçmişi Olmayan Adam 1-2-3 10-The Dark Knight 11-Ocean's 11-12-13 12-Matrix 1-2-3 13-Terminatör 1-2-3 14-Karayip Korsanları 1-2-3 15-Titanik 16-Beynelminel 17-Recep İvedik 18-Tropik Fırtına 19-Son Samuray 20-300 Spartalı 21-Kanlı Elmas 22-Death Race 23-Transporter 1-2-3 24-Tetikçi 25-Transformers 26-Zor Ölüm 1-2-3-4 27-Beyin Avcıları 28-Truva 29-Gazap Ateşi 30-Son Durak 1-2-3 31-İçerideki Adam 32-Günah Şehri 33-Resident Evil Serisi
Not-Listede Olmayan Filmleri Söyleyiniz..
İzle pm at bana Gruba alalım seni
daha 2 gün önce izledim harika sıralamanın önemi vardır güzelliğe göre sıralıyorum 1--- Outlaw [şiddetle alakası olmayan insanları bir lider yetiştiriyor çete oluyorlar harika bir film] 2--- En uzun mesafe [Adam Sandler - Hapishanede geçiyor Amerikan Futbolu sevenler için ideal] 3--- Wampirlerin Şafağı [insanların duymak istediği son şey Şafağa daha 30 gün oldugunu öğrenmek] 4--- Sokak Dansı [Sokak dansı sevenler için bundan iyisi olamaz]
Binlerce film izledim ama en çok sevdiğim film " Karayip Korsanları " dır. Bunun üstüne film tanımam yüzüklerin efendisinden bile daha güzel olduğuna garanti veriyorum..
ayrıca<< Will Smith 'in bütün filmlerini izleyin.
Liste Güncel..
en uzun mesafeyi listeye almıssın belki izleyip izlememekde kararsız kalanlar olacaktır kısaca bi anlatim.
çok ünlü bir amerikan futbolcusu olan adam sandler maçta şike yaptığı gerekcesiyle takımdan atılıyor ve şike yaptığı hiç ispat edilemiyor. çok güzel ve kaprisli sevgilisine dayanamayıp sevgilisinin arabasıyla içkili bir şekilde şehrin trafiğine çıkıyor polislerden kaçıyor 5 tane polis arabasını kullanılamaz hale getirip yakalanıyor 3 yıl hapse mahkum ediliyor hapisden kurtulmak için tek şansı hapishane müdürünün isteklerini yerine getirmek.. ve hapishane müdürünün isteği Mahkumlardan bir futbol takımı kurup Gardiyanlarla maç yapması..
gerçi pek kısa olmamış ama aklıma gelmişken şu filmleride yazayim
hitch men in black II bad boys II i robot shark tale wild wild west seven pounds hancock i am legend
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
en uzun mesafeyi listeye almıssın belki izleyip izlememekde kararsız kalanlar olacaktır kısaca bi anlatim.
çok ünlü bir amerikan futbolcusu olan adam sandler maçta şike yaptığı gerekcesiyle takımdan atılıyor ve şike yaptığı hiç ispat edilemiyor. çok güzel ve kaprisli sevgilisine dayanamayıp sevgilisinin arabasıyla içkili bir şekilde şehrin trafiğine çıkıyor polislerden kaçıyor 5 tane polis arabasını kullanılamaz hale getirip yakalanıyor 3 yıl hapse mahkum ediliyor hapisden kurtulmak için tek şansı hapishane müdürünün isteklerini yerine getirmek.. ve hapishane müdürünün isteği Mahkumlardan bir futbol takımı kurup Gardiyanlarla maç yapması..
gerçi pek kısa olmamış ama aklıma gelmişken şu filmleride yazayim
hitch men in black II bad boys II i robot shark tale wild wild west seven pounds hancock i am legend
Güzel Olanları Aldım Listeye Bu Son Yazdıkların Çoğu Listede Var.. Eline Sağlık Teşekkürler..
green street elite(yeşil sokak holiganları) küçük adam gazap ateşi Damadı öpebilirsin..süper komedi Wanted next Sokak dansı 2 ölüm yarışı gol1 gol2 süper ot 300 spartalı yeşil yol
özellikler Gazap ateşi ve sokak dansı 2
hiç birini izledinize pişman olcanızı sanmam
4. 8.9 Buono, il brutto, il cattivo., Il (1966) 117,228
Liste Güncel..
İzlenimişlerde Esaretin Bedeli'ni göremedim sanki
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
İzlenimişlerde Esaretin Bedeli'ni göremedim sanki
İzlemediğim İçin Yazmadım..
yüzde 90 nı izlemişliğim var güzel filmler ,filmden anlıyorsunuz