Şimdi Ara

İzleyecek film bulamıyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam öncelikle şunu belirteyim ben sinema-tv bölümü okyorum. Haliyle izlediğimiz filmlere başka açılardan derinlemesine bakabiliyoruz. Bunu kesinlikle "ben filmden iyi anlarım " demek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Aşağıya her daldan benim izlediğim ve sevdiğim listemin ufak bir kısmından filmler yazdım Arasında izledikleriniz illa ki olacaktır. Ama izlemediklerinizi de buradan sorabilirsiniz ben size neden onu yazdığımı ve nasıl bir film olduğunu açıklarım.

Yedi
    Geçmisin Gölgesinde
    Sapik
    Akil Defteri
    Cinnet
    Çöküs
    Makinist
    Sansli slevin
    Korku Seansi
    Walter Mitty'nin Gizli Yasami
    Iskelet anahtar
    Kapisma
    RocknRolla
    12 Öfkeli Adam
    Full Metal Jacket
    Yarinin Sinirinda
    Bugün aslinda dündü
    Terminal
    Olagan Süpheliler
    Enigma

• quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Hocam öncelikle şunu belirteyim ben sinema-tv bölümü okyorum. Haliyle izlediğimiz filmlere başka açılardan derinlemesine bakabiliyoruz. Bunu kesinlikle "ben filmden iyi anlarım " demek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Aşağıya her daldan benim izlediğim ve sevdiğim listemin ufak bir kısmından filmler yazdım Arasında izledikleriniz illa ki olacaktır. Ama izlemediklerinizi de buradan sorabilirsiniz ben size neden onu yazdığımı ve nasıl bir film olduğunu açıklarım.

Yedi
    Geçmisin Gölgesinde
    Sapik
    Akil Defteri
    Cinnet
    Çöküs
    Makinist
    Sansli slevin
    Korku Seansi
    Iskelet anahtar
    Kapisma
    RocknRolla
    12 Öfkeli Adam
    Full Metal Jacket
    Yarinin Sinirinda
    Bugün aslinda dündü
    Terminal
    Olagan Süpheliler
    Enigma

ilginiz için teşekkürler hangisinden başlıyım izlemeye bilemedim yorumunuzu bekliyorum, bu arada büyük budapeşte otelini izledim çok güzel bir filmdi vaktin nasıl geçtigini anlamadım önerileriniz çok iyi.Sinema-tv okudugunuzu söylemesenizde belli oluyor :)

Bu arada korku seansını indirmeye başladım. Seven , memento filmlerini izlemiştim daha önceden sanırım sadece ikisini izlemişim önerilerinizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1139 -- 22 Nisan 2015; 12:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1139

quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Hocam öncelikle şunu belirteyim ben sinema-tv bölümü okyorum. Haliyle izlediğimiz filmlere başka açılardan derinlemesine bakabiliyoruz. Bunu kesinlikle "ben filmden iyi anlarım " demek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Aşağıya her daldan benim izlediğim ve sevdiğim listemin ufak bir kısmından filmler yazdım Arasında izledikleriniz illa ki olacaktır. Ama izlemediklerinizi de buradan sorabilirsiniz ben size neden onu yazdığımı ve nasıl bir film olduğunu açıklarım.

Yedi
    Geçmisin Gölgesinde
    Sapik
    Akil Defteri
    Cinnet
    Çöküs
    Makinist
    Sansli slevin
    Korku Seansi
    Iskelet anahtar
    Kapisma
    RocknRolla
    12 Öfkeli Adam
    Full Metal Jacket
    Yarinin Sinirinda
    Bugün aslinda dündü
    Terminal
    Olagan Süpheliler
    Enigma

ilginiz için teşekkürler hangisinden başlıyım izlemeye bilemedim yorumunuzu bekliyorum, bu arada büyük budapeşte otelini izledim çok güzel bir filmdi vaktin nasıl geçtigini anlamadım önerileriniz çok iyi.Sinema-tv okudugunuzu söylemesenizde belli oluyor :)

Bu arada korku seansını indirmeye başladım. Seven , memento filmlerini izlemiştim daha önceden sanırım sadece ikisini izlemişim önerilerinizden.

Tarih ve savaş severmisiniz bilemiyorum ama ilk başta Çöküş (dawnfall) izlemeni tavsiye ederim. 2.dünya savaşı sırasında Adolf Hitler'i çok güzel kaleme almış.

Ardından Guy Ritchie filmleri. Kapışma (snatch), rock'n rolla ve diğerleri. Özellikle Snatch ve Rock'n Rollayı tavsiye ediyorum. Adam usta bir yönetmen güzel göz var her filmini izleyebilirsiniz.

Dostum birde Wes Anderson Budapeştenin yönetmeni. Onun filmlerini de izlemeni tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.