Şimdi Ara

IZMIR ACEMIYE SEHIR ICI DIREKSIYON,SURUS TEKNIKLERI KURS ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ehliyetini alalı 10 seneden fazla olmus ve deneyimi sadece kurstaki 2 ileri 1 geriile sınırlı birisi icin Izmir ici direksiyon,sürüs eğitimleri kurs tavsiyelerinizi rica ederim.
    Hatta bu eğitimleri alan varsa program ve ders icerigi hakkında bilgi verebilirse harika olur. Dedigim gibi ogrendiklerini zaten yıllar icinde unuttugu icin sıfırdan farkı yok.
    Hatta ilk aşamadan sonra belki ileride guvenli sürüş teknikleri falan da alabilir ama once direksiyonu bir halletsin.

• İzmirin neresinde oturuyorsun
  • guncel
  • Emin direksiyon. Karşıyaka çarşı-karakol yanı, bostanlı cami arkasındaki sokak ve de çiğli kent hastanesi yanında eğitim pistleri var.
  • Sempati Sürücü kursu İzmir'in en iyi ilk üç kursundan birisidir. Ben ehliyeti başka yerden aldım, trafiğe alışmak için Sempati'den 11 saat özel ders aldım. 10 saat özel ders alana bir saat bedava veriyorlar 300 TL'di iki yıl önce şimdi nasıl bilmiyorum.
    Hocaları çok kaliteli, ne ile karşılaşılabilirsin hepsini öğretiyorlar. Önce İnciraltı'ndaki parkda kalkış, vites değiştirme, sağa dön sola dön öğretiliyor eğer ilk gün başarılı olursan ikinci gün trafiğe çıkıyorsun, başarılı olamazsan ertesi gün bir daha aynı yerde eğitim oluyor.
    Sonraki günlerde Narlıdere'ye, Balçova'ya, Konak'a, Alsancak'a gittik. Sıkışık ve normal trafikde kullanmıştım gayet iyi oluyor.
    Bu sölediklerim özel ders için geçerli diye biliyorum.
    Arabaları 2011 Hyundai Getz ve 2011 Hyundai i20'di en son şimdi değişmişmidir bilmiyorum.
    Sanki reklam gibi oldu ama öle birşey yok, sadece gittiğim için açıkladım.

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 21 Mart 2012; 22:26:13 >

• Bende bakıyorum böyle birşey varmı baska bilen.
  • Şehir içi direksiyon dersi izmir de almak isterseniz berkan hoca'yı tavsiye ederim. İzmir'in ilçelerine şehir içi olmak üzere istediğiniz gibi ders yapabiliyor.

Özellikle sıkışık trafikte izmir direksiyon dersi yapmak çok kolaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.