Bildirim
İZMİR ADRES
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.Havalimanindan cik duz yuru hemen orda merdivenler var ordan menemen istikametinde ki metroya binip ciglide inebilirsin
2.Kart temini metronun icinden halledersin ama cigliden bucaya hangi otobus var bilmiyorum onun icin bi uplayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çiğlide yaşıyorum. havaalanından izban var tren ona bin. menemen veya aliağa istikametine giden trene bin. çiğli istasyonunda in. ata sanayi istasyonu da olur nereye gideceksin tam olarak bilmiyorum.
çiğliden buca eğitim fakültesine gitmek için de yine izban yani trene bin. şirinyer istasyonunda in. yukarı doğru yürü biraz ana caddeye doğru. orada sağ tarafta otobüs durağı göreceksin. oradan çevik bir meydanından geçen herhangi bir otobüse bin hemen önünde ineceksin fakültenin. ama binmeden önce oradakilere sor ordan geçiyor mu diye. hangi numaralar geçiyordu hatırlamıyorum. -
@Le Quin@Le Quin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇİĞLİDE Kİ KYK ERKEK YURDUNA HOCAM -
quote:
Orijinalden alıntı: omerosman1907
ÇİĞLİDE Kİ KYK ERKEK YURDUNA HOCAM
katip çelebinin orada yurt. yurdun önünden otobüsler geçiyor bildiğim kadarıyla. izban egekent istasyonu yakın size. oraya otobüsle git. izbana bin dediğim şekilde rahat gidersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X