Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İZMİR ADRES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)İzmir Adnan menderes havalimanından çiğli ye toplu taşımayla nasıl gidebilirim?
    2)Çiğli den Buca eğitim fakültesine nasıl gidebilirim
    Birde havalimanı yakınlarında ulaşım için kent kart tarzı şeyi nereden temin edebilriim teşekkürler şimdiden

• 1.Havalimanindan cik duz yuru hemen orda merdivenler var ordan menemen istikametinde ki metroya binip ciglide inebilirsin

2.Kart temini metronun icinden halledersin ama cigliden bucaya hangi otobus var bilmiyorum onun icin bi uplayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğlide yaşıyorum. havaalanından izban var tren ona bin. menemen veya aliağa istikametine giden trene bin. çiğli istasyonunda in. ata sanayi istasyonu da olur nereye gideceksin tam olarak bilmiyorum.

çiğliden buca eğitim fakültesine gitmek için de yine izban yani trene bin. şirinyer istasyonunda in. yukarı doğru yürü biraz ana caddeye doğru. orada sağ tarafta otobüs durağı göreceksin. oradan çevik bir meydanından geçen herhangi bir otobüse bin hemen önünde ineceksin fakültenin. ama binmeden önce oradakilere sor ordan geçiyor mu diye. hangi numaralar geçiyordu hatırlamıyorum.
  • @Le Quin@Le Quin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Mesa kullanıcısına yanıt
    ÇİĞLİDE Kİ KYK ERKEK YURDUNA HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerosman1907

ÇİĞLİDE Kİ KYK ERKEK YURDUNA HOCAM

katip çelebinin orada yurt. yurdun önünden otobüsler geçiyor bildiğim kadarıyla. izban egekent istasyonu yakın size. oraya otobüsle git. izbana bin dediğim şekilde rahat gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    İstanbul Ankara Nakliye
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.