Şimdi Ara

İZMİR/ALİAĞA'da oturan veya oraları bilen var mı ?? ACİLL // YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen cevap verin,uplayacağım mütemadiyen.

• Yok mu hiç Aliağalı aranızda ya
  • Aliaga İstiklal Caddesi'ni bilen var mı ?
  • Ben 2 yıl orada okudum ne oldu ?
  • Yemeğe çıkıcam söyle yardımcı olayım
  • Hocam Lc waikiki magazası varmış ya da lc waikiki ürünleri satan bir magaza,böyle bayağı büyükmüş biliyor musun ?
  • Biliyorum ama o kadarda büyük değil

Dipnot : Kardeşim yemeğe çıkmam lazım şmdi , yarım saat sonra geri döneceğim istersen o zaman devam edelim?
  • Tamam bekliyorum buralarda olamazsam şu soruları cevaplarsan çok sevinirim:

1) Mağazanın adı LCW mi gerçekten yoksa böyle bilmemne spot gibi bir şey de LCW ürünleri mi satıyor ? Çünkü LCW mağazasının internet sitesinden baktığım kadarıyla İzmir'in ilçelerinde olan şubeleri arasında Aliağa yok...

2) Mümkünse tam adresini ögrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martineden -- 30 Temmuz 2010; 12:32:40 >
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Mağaza tek olarak lcw değil , levil defacto waikiki ve loost loopmu neydi ve bikaçtane mağazanın ürünleri satılıyo.
    Tam adres olarak veremiycem ama . Istiklal caddesinin üzerinde karşısında iddaa bayisi var hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosgeldinhacibaba

Mağaza tek olarak lcw değil , levil defacto waikiki ve loost loopmu neydi ve bikaçtane mağazanın ürünleri satılıyo.
    Tam adres olarak veremiycem ama . Istiklal caddesinin üzerinde karşısında iddaa bayisi var hatta.

Hocam peki tam olarak adı nedir mağazanın ? İnternetten adresini bulmam gerekiyor.
  • Tam bir adı yok mağazanın , vitrinin üstünde söylediğim gibi tabelalar var , Levis , Defacto , LCW , Lost loop falan.
    Hayırdır işe falanmı başlıycaksın ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martineden -- 30 Temmuz 2010; 13:21:19 >
  • Gitmenide pek önermem hayatımda geçirdiğim en lanet 2 yıl diyebilirim gerçi güzel günlerim oldu ama Yazları güzel oluyo Allah için . Mesela okullar açılsın sınavlara gidicem ben beraber gideriz istersen ama herşeye rağmen güzeldi beeeeeeeeee bak yine aklıma geldi

Dipnot : Şuan işteyim , internette herşeyi engelliyo sistem. Akşam eve geçince aliağa'da oturan arkadaşlara ulaşırım netten bi şekilde öğrenirim tam adresini

• Tamam hocam teşekkürler adres olarak buraya yazarsan çok sevinirim. Ben güncellerim ara sıra.
  • Tamam bi şekilde ulaştırırm ben size adresi .
  • Google Maps üzerinden İstiklal caddesini bulursanız google üzerinde belki firma etiketlenmiştir. Bu şekilde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.