Şimdi Ara

İZMİR ASAL'A GELEN VARMI ? YADA BAŞKA ASAL YADA ŞUBEYE GELECEKLERE BİLGİ VEREBİLİRİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir asal blg.bşk.lgna gelen varmı ? yada başka asal yada şubeye geleceklere yardımcı olabilirim

ŞAFAK : 42

353.KD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperxx -- 2 Mart 2014; 11:54:38 >

• oncelikle merhaba vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim. 

1989 dogumluyum boyum 190 kilom 147 evliyim. universiteye gderken 2 yillik bir tecil kullandim. ondqn sonra evlilikti isti guctu derken askerligin hic ustune dusmedim. dun konakladigim kusadasinda hotelde sabaha karsi polisler gelip bana bakaya ve yoklama kacagi old. icin tebligatname imzalatip gittiler yarin askerlik subesine gidicem. 
    boyle bir durumda nasil bir tutum izlenmeli ve kilomdan dolayi alinmama ihtimalim varmi . bundan sonraki surecte neler yasiyacam napmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet alınmama ihtimaliniz var.Ya askerliğe elverişli değildir raporu alırsınız yada 1 yıl askerlik ertelemesi alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperxx

İzmir asal blg.bşk.lgna gelen varmı ? yada başka asal yada şubeye geleceklere yardımcı olabilirim

ŞAFAK : 42

353.KD

izmir asal'damısın? bende orada 2 ay kaldım daha sonra 3 ay'da alaşehir askerlik şubesinde kaldım. güzel yerde askerlik yapıyorsun. hayırlı teskereler :)
  • İsmin ne bende turgutluda yaptım 353 sün sende heralde
  • arkadaşım benimkide seninle aynısı acemi ankara mamak usta birliği izmir konak askeralma daire başkanlığı tez elden cevap verirsen sevinirim.kısa dönem piyade çıktı 8 ağustos 2014te teslim olacağım
  • Ben 355 olarak asalda yapiyorum seferihisar subesinde merak ettiklerini sor anlatayim. Hayirli olsun guzel ve rahat bir askerlik seni bekliyor. Ozelden meaaj atabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dileymen özelden mesaj attım sana kardeşim
  • İzmşr asal hakkında bilgi verirseniz sevinirim 360 kd. Yim 4eylülde gitcem ben telf. Alabilirmiyim yanıma nadıl bşr yerdir?

• halimizduman86 H kullanıcısına yanıt
    Kardes izmir asalda yapmissin bende oraya gitcem var mı tavsiyen!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.