Bildirim
izmir atatürk lisesi ve buca fen lisesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uzun zaman oldu fakat Atatürk'te okuyan bir arkadaşim ögretmen kadrosunun bozuldugunu eskisi gibi olmadigini soylemişti.Kez kendisi Yaşar Üniversitesini kazandi.Fakat dedigim gibi şu an nasil hiçbir fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atatürk tabiki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Ben de bu yil LGS ye girdim ve guzel bir puanim var, iki okula da gidebilirim. Ataturk lisesine gitmek istiyorum. Sosyal aktiviteleri fazla, okulun konumu guzel. Fakat bir yandan Buca fen lisesi kafami karistiriyor. Sonucta puani yuksek ve bir fen lisesi. Sosyalligi Ataturk lisesi kadar fazla degil gibi ve ben Bucayi da hic sevmiyorum. Egitimi nasil bilmiyorum. Kesinlikle bir fen lisesinde okumak isterim ama Buca fen lisesini pek sevemedim. Yardimci olabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bucada yaşıyorum ve atatürk lisesi güzel bir lise.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X