İzmir tümüyle harika bir şehir. Arkadaşım orada okuyordu ve evi tam buca cezaevinin karşısında bir apartmandaydı. Altında bir büfe var. :)) Hala durumuyor mu bilmiyorum tabi. Ben 2005 veya 2004te gitmiştim.
Yalnız şunu belirteyim, eğer hayat şartları izin vermiş olsa Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayacağım tek şehir İzmir'dir.
Ben zaten Ankara'yı sevmiyordum . Sadece sevdiğim kız var diye kalcaktım . Ama anladım ki ondan bana hayır gelmicek . Beni Ankara'da tutan hiç bir etken yok artık .
Güle güle dostum
quote:
Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe
şirinyerde oturuyorum çok fazla gezilcek yer yok otobüse binip bornova alsancak yapabilirsin apaçi merkezi diyenlere o apaçiler genelde göçüp izmire gelenlerden kaynaklanıyo yani apaçi ta kaç yüz km tepip memleketinden buraya gelenlerdir anlayan anladı bucanın yerlisi çok iyi insanlardır
vay canına dostum bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz
ben hatayda oturuyorum şerif remzi i.ö.o okulunun oralardayım. çok düzgün yerler olmasına rağmen yeşilyurttan inen it kopuk apaçi buralarada dert olmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckyJS
Güle güle dostum
Güle güle canım kardeşim hepinizi özleyeceğim
Buca İzmir'in yarısıdır.Türlü türlü insan var.Kürt,terorist ve apachilerin İzmir'de en yoğun olduğu bölge.Sonuç olarak insanların g.t g.te yaşadğı üniversiteler olmasa ölü bir ilçe denilebilicek berbat biryer.
Apaçi kaynıyo gitme
olum zebanilerin zindanı resmen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme