Şimdi Ara

İzmir büyükşehir belediyesi halkın kasabı et fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İzmir büyükşehir belediyesi halkın kasabı et fiyatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Hocam koku veya tadinda farklılık varmiydi tukettiginizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt

siz nasil iftiraci insanlarsiniz? hic mi utanma arlanma yok? surekli herkese iftira atarak hayatinizi muhtemelen geciren, herkes tarafindan nefret edilen bir bireysiniz, yoksa bu mesajin baska aciklamasi olamaz. belki de bazilari tarafindan besleniyorsunuzdur iftira atmak icin.

bizzat kendim uzman kasap dediginiz fabrikalari denetlemis bir insanim. turkiye'de gorebilecceginiz en temiz, en farkinda olan, tuketicinin her sikayetini en hizli sekilde cozmeye calisan yerlerin basinda gelir.

etleri butun buyuk markalar nereden aliyorsa ayni yerden aliniyor, uretim alani da cok hijyenik. rahatlikla urunleri alabilirsiniz. ( kalitesi cok pahali olanlar gibi beklemeyin ama hijyenik anlaminda en iyi yerlerden. gida hilesi olma ihtimali cok cok dusuk. dusuk dememin sebebi gida guvenligi riskleri hic bir zaman sifirlanamaz.)

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün zaten büyük parcalar halinde vakumlu et olarak geldi açıp gözümüzün önünde makinede çekip verdiler mis gibi kokusuda tadıda

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Bu yorum gerçekten güldürdü beni. İşin gerçeği şudur; Migros'un kesimhanelerine Tarım ve Orman Bakanlığı sadece onay veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Columbia- kullanıcısına yanıt
    Kendimi eksik ifade etmişim bakanlık sonuçta sığır yetiştirmiyor o anlamda demediğim belli ya neyse. Bakanlığın onay verdiği yerlerden alınıyor.

Kesimhaneleri hariç büyükbaş ve küçükbaş yetiştirildiği ahır hayvancılığın olduğu yere bakanlıktan yetkili geliyor kontrolleri sağlıyor doğru üretici adı altında listeliyor. Yani resmî olarak kaç büyükbaş var kaç yavru var, hangi yem kullanılıyor, veteriner kontrolleri ve sonuçları ne durumda vs. bu durumlar resmiyete dökülüyor.

Sonrasında üreten yer gelen müşteriler ile anlaşıyor (Migros, belediye, mahallendeki kasap) Yani hepsi aslında aynı yerden almış olabilir. Bazı yerler mesela İzmir Doğanbey büyükbayır (büyük tamam da gerisi yanlış olabilir isim tam hafızamda değil :d) ahır hayvanları diye bir yer var, buraya Migros geliyor diyorki ne kadar hayvan et üretimin varsa ben alıyorum atıyorum canlı kilo fiyatından 50 lira olarak anlaşıyor ve orası sadece Migros’a çalışmış oluyor. Neyse yoruldum işler böyle işte :) mühendis olarak ısıttma havalandırma sistemini denetlerken Migros üretim tesislerine ve bazı ahır hayvancılığının olduğu yerlere gitmiştim.

Edit: bu arada yanlışım varsa düzgün dille düzeltin lütfen. Sonuçta üretici vs. değilim gittiğim yerdeki müdür vs. ile çay içerken ayaküstü 15dk konuşmalardan kalan bilgilerim bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 31 Mart 2023; 23:45:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu da Örnekköy et ve balık kurumunun hali.

Alışveriş yaptığım Nergiz’deki kasap geçen gün eti 250 gram satmaktan şikayet ediyordu, dediğine göre kilo ile et alan pek fazla kalmamış.

Üstelik buralar yoksul semtler de değil….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 2 Nisan 2023; 19:21:23 >
  • Fox913 F kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlız et ve Balık kurumunun etlerinden kimse memnun değil ağır Bi kokusu varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Hocam yanlız et ve Balık kurumunun etlerinden kimse memnun değil ağır Bi kokusu varmış
    Doğrudur ama öyleyse iş daha vahim, millet birde beğenmediği eti almak için kuyrukta bekliyor

• Fox913 F kullanıcısına yanıt
    çaresizlik, mecburiyet vb.

• fiyatlar iyimiş tabii o sıraya girdikten sonra en az 2kg almak lazım. cumartesi günü carrefourda indirimdeydi 250 liraydı kuşbaşı/parça et, başka bir süpermarkette 275 liraydı.

• Adamlar tüm ülkeyi vejeteryan yapmaya ant içmişler,yatıp kalkıp bu hükümete dua etmemiz lazım,hem de 24 saat...İzmir büyükşehir belediyesi halkın kasabı et fiyatları  

• Migros dan bu geleneksel köfteyi alabilirsiniz. Kg fiyatı 202tlye geliyor. Tadı ve yağ oranı da güzel

• Kişi başı 1.5 kg sınır var. Ben sıraya dün öğlen 1 gibi girdim, 2'ye doğru alabildim. Kıyma bittiğinden ötürü isteyene kuşbaşıyı kıyma olarak çekip veriyorlardı. (215 oluyor fiyat bu şekilde. İçerideki kağıtta çeşit başına 1.5 kg ile sınırlı yazıyordu. Kıyma kalsaydı sanırım 1.5 kg kıyma + 1.5 kg kuşbaşı şeklinde alabiliyorsunuz. Sadece kuşbaşı kaldığından bize ya kuşbaşı ya da kıyma olarak alabilirsiniz dediler.) Et azaldı, sıradaki herkese yetmeyebilir vs muhabbeti dönüyordu. Daha erken saatlerde gitmek lazım.

Bankomat kartın market kampanyasına saydı. (350 tl üzeri alışverişe 30 tl bankomat para) 1.5 kg ile sınırlı ancak 1.5-1.7 kg arası koyuyorlar. Şansa benim tutar 350'yi geçtiğinden deneyeyim dedim, kampanyaya saydı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.