Şimdi Ara

!! İzmir'de 2. LAN GAME Partisi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cafe : Mambo (küçükpark) ,Jenet (bornova migros), Hisar Net(bornova merkez)
    Buluşma Saati: Ortak Kararlaştırılcak
    Buluşulcak yer: Cafe seçimine göre belirlenip ya Bornova Metro yada Bornova migros
    ÜCretler: mambo 1.5 , jenet 1 ytl , hisar net 1.5 ytldir ...
    BULUŞULACAK GÜN: PAZAR(24.06.2007)

Elinizde varsa fotoğraf makineside getirin,çekiliriz

Kesin gelecek olanlar nicklerini ve uygun olduğu YER ve SAATi yazarsa iyi olur .

Gelecekler:

1-noTcRime (Çağatay)
    2-SpLaSh (Emrah)
    3-affetmez (Emre)
    4-mustywarrior (Mustafa)
    5-Tornedo (Ufuk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 20 Haziran 2007; 10:00:28 >

• Tabiki de ben istediğiniz yere gelirim Çağatay alfabetik sıraya göre dizsene ben başta oluyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 19 Haziran 2007; 20:55:53 >
  • oyoyoy hadi kopucaz çaça alırım silahını bak sonra silahım die aglama pazar günü olsunda saat önemli diil gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

Tabiki de ben istediğiniz yere gelirim Çağatay alfabetik sıraya göre dizsene ben başta oluyom

olmaz yaşa göre alcam küçükten büyüğe,en başta benim

• Hocam bırak bu işleri tamam sana iş bulcam bak güvenlik görevlisi olalım senle iyi para var bunda geceleri çalışır gündüzleri cod2 çakarız yalnız seneye ben burda değilim büyük bi ihtimal gidiyorum üniye

Çağatay

• quote:

Orjinalden alıntı: splash17

oyoyoy hadi kopucaz çaça alırım silahını bak sonra silahım die aglama pazar günü olsunda saat önemli diil gelirim

yavaş al bu sefer mousepadimide getircem mouse getirmicem rezil olmaya niyetim yok bittin sen

• alla alla alla geliyom açılın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

Hocam bırak bu işleri tamam sana iş bulcam bak güvenlik görevlisi olalım senle iyi para var bunda geceleri çalışır gündüzleri cod2 çakarız yalnız seneye ben burda değilim büyük bi ihtimal gidiyorum üniye

Çağatay

olar maaşı konuşalım,prim varmı,sigorta,öğle yemeği,her ay ikramiye ?

• Güvenlikte prim ne yav siz de var ya tam söylemelikmişsiniz muahah anında hebele hübele deyip canlandınız banada cod 2 getirmeyin bakalım siz istiyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

alla alla alla geliyom açılın.

• ya çaça daha çalışmanın ne oldugunu bilmio ondan konuşuo işte ha bu arada çaça ufuk(tornedo)da gelio ya onunda adını yazsana la listeye
  • Ben gene gelemicem yaa

Herkeze iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: StaLLionS

Ben gene gelemicem yaa

Herkeze iyi oyunlar

neden abi
  • Bol bol resim çekmeyi unutmayın.Video filanda çekerseniz tatlı niyetine izlerük
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Bol bol resim çekmeyi unutmayın.Video filanda çekerseniz tatlı niyetine izlerük

herhılt
  • Şu lan partylerine gelemiyoruz.Bari video da izleyelim.
  • affetmez hocam bu lan game'i haftaya pazar yapsak daha mı iyi olacak ne .çünkü biraz aceleye geldi ve haftasonu gelemicekler var baya
  • evt uzatalım dediğiniz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

affetmez hocam bu lan game'i haftaya pazar yapsak daha mı iyi olacak ne .çünkü biraz aceleye geldi ve haftasonu gelemicekler var baya

yha ama
  • kimse gelmiyor eskisine daha çok rağbet vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.