Şimdi Ara

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
4
Favori
38.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bilgi için teşekkürler

Ne demek önemli değil. Uzun yol yapacaklar buralardan depo fulleyebilirler bence...
    Diğer istasyonlarda indirime gitsin onlarında haritada yerlerini koyarız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 23 Temmuz 2014; 11:41:15 >
  • depo tamamen bitmişken hazır yolum da düşmüşken karabağlar semt garajının karşısında BP istasyonundan 2.28tl'ye gaz aldım
    çekiş: çekişte sıkıntı yok
    litre/kapasite: daha önce aynı miktarda lpg alıyordum bu defa da aynısı oldu, fazladan doldurma sıkıntı yok
    menzil: bir depo ile ortalama kaç km gittiğimi biliyorum depo bittiğinde izlenimlerimi burada paylaşırım

2.65-2.70tl ortalama gaz fiyatının olduğu bir piyasada uzun zamandan bu yana 2.28tl'den gaz almak büyük keyif

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ? İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ? İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?

• Ohhh ne güzel bir fiyat.
    Bp sonuçta bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. 1 kere yalova tarafından almıştım Bp istasyonundan. Gaz gayet iyiydi herhangi bir sıkıntı yaşamamışım. Bununda öyle olacağını düşünüyorum.
  • 2.28tl'den gaz almak büyük keyif...
    çekiş ve lpg miktarında sıkıntı yok menzil konusunda yorum yapabilmem için deponun tamamen bitmesi gerekir
    bu arada bp istasyonunda lpg bölümünde büyük hareketlilik var,hiç boş kalmıyor gelen lpg alıyor
    karabağlar semt garajı BP istasyonunda sıkıntı olacağını sanmıyorum,büyük ve işlek bir cadde

çiğli organize milangazdan gaz alırım,karabağlar bana ters geliyor,ama hem tankımda yakıtın bitmesi hemde karabağlara yolum düşmesi iyi oldu

çiğli organize milangaz bildiğimiz güvendiğimiz bir yer defalarca dolum yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 31 Temmuz 2014; 14:39:48 >
  • 2,28 TL Güzel fiyat ama bana ters. Bornova dayım ama organizeye yolum düşüyor, pazar halk günü depo bitmeye yakın ise eski garaj aytemizden alıyorum. Fakat Karabağlar uzak kalıyor fakat yolum düşer ise değerlendireceğim. Bilgi için teşekkürler.
    @Alpha Centauri
  • muratezcan M kullanıcısına yanıt
    bana da ters geliyor,karabağlara yolum düştü ve yakıtım da bitmişti,denk geldi,aytemiz emircanlarda ucuz yakıt satıldığını biliyorum
    pazar günü lpg pompa fiyatı ne kadar? 2.44 tl mi? ayrıca çekiş/miktar ve menzilde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bana da ters geliyor,karabağlara yolum düştü ve yakıtım da bitmişti,denk geldi,aytemiz emircanlarda ucuz yakıt satıldığını biliyorum
    pazar günü lpg pompa fiyatı ne kadar? 2.44 tl mi? ayrıca çekiş/miktar ve menzilde durum nasıl?

Sorun yok dün emircanlardan fulledim çekiş / miktar ve menzilde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ? İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?

Tekrardan bir indirim ile buraya yazıyorum. Ve indirim olunca insan mutlu oluyor. Korkuyor tekrar zamlanmasından :D
    Yaman petrolde yani yolun aşağısında po gaz : 2.37 (izmirden uşak istikametine giderken)
    Lezsan petrolde yani yolun yukarısında milan gaz : 2.33 (izmir yönüne gelirken)

Yukarıdaki vermiş olduğum haritadan umarım bu istasyonların yerleri anlaşılıyordur...

Ulucak çıkışında bulunan shell'lerde ise 2.53'ten satılıyor. yani orada da indirime gidilmiş. hemen biraz gerisinde bulunan total'de ise 2.51'den satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 11 Ağustos 2014; 9:47:56 >

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler
  • A.O.S.B MOil den LPG yi dün 2.38 TL den aldım.
  • muratezcan M kullanıcısına yanıt
    bilgi için tşk,2.44tl'den inmiş güzel haber
  • Koca izmir için 3 kişi yazıyoruz :) Belki gören yok belki de ilgilenen yok yada yazmaya üşenen çok...
    Halbuki çok faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum ben... Biz müşteriler olarak zorda kalmadıktan sonra ve mevkimize uzak olmadıktan sonra pahalıya satan yerlerden almamalıyız ki daha çok indirimli satış yapan yerler olsun.
    Kimi yerler 2.53 kimisi 2.33 'den satıyor. En az arada 20 krş oynuyor.
    20-30 bin verip araç alıyor sonra krş hesaplıyorsunuz diyenler varsa da onlara ne derim. Göz göre göre kazıklanmak güzel değil elbetteki...
    Bir depo en az 30 litre gaz alsa depo başına 6 lira oynuyor. 11 depo dolumunda 1 depo bedava geliyor ucuz yerden alınca. Hem 1 depo fazlan oluyor hemde ne performansı etkiliyor ne de gidilen yol azaltıyor. Sonuçta bizler benzin istasyonları sahiplerin zengin değiliz ya...
    Elimden geldiğince uygun fiyata satan yerlerin reklamını kendimce burada yapacağım. Belki rekabet olmasında bir tuzumuz olur. Olur da daha çok indirimlerle karşılaşırız...
    murattezcan ve Alpha Centauri arkadaşlarım sizlerede eyvAllah... Bilgilendirici mesajlar için sağolun...

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    açıklamalarınıza katılıyorum,izmirde bu gazı 2.70tl'den satan da kazanıyor veya bizim aldığımız ortalama fiyat 2.35 / 2.45tl'den satan da kazanıyor,en son bu ayın başında bp'den 2.28tl'den aldım, -ki bu fiyatta ancak şehir dışında bilinmeyen üçkağıtçı firmalar satıyordur
    bu başlıkta daha çok katılım olursa aslında iyi olur ama ne olursa olsun 2 kişi de olsak 3 kişi de olsak ucuz ama güvenli lpg'yi ne kadar çok duyurabilirsek diğer firmalar üstünde bir baskı oluşturacağını sanıyorum,aslında izmir şehir merkezinde 3-4 tane firma bu şekilde hareket etse bile diğer satıcılar üstünde yaptırım uygulanabilir,çiğli organize milangazı bile çevremde birçok kişi biliyor
  • Buradan bildirdiğimiz gaz markaları da maşaALLAH çok güzel markalar. Ve tamamen kullanıcı yorumları olduğu için güzel bir olay...
    İzmir'in 4 bir yanından haberler gelirse ona göre kim nereye yakınsa oradan alışverişini yapabilir. Umarım gören ve okuyan arkadaşlar bizimle beraber hareket eder...
  • Arkadaşlar ben ucuz gaz hiç görmüyorum , Bornova'da oturuyorum. Sayenizde bilgi edinir ve sizi takip ediyorum.Çiğli Milangaz'ı sayenizde öğrendim ve 3 depo doldurdum oradan. Ben de görürsem yazacağım elbette ama yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Takipçinizim. Hakkınızı helal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kemalpaşa tarafında oturuyorum hergün git gel yaptığım için bornovadan geçmiş bulunuyorum ve dediğin gibi hocam bornova çok pahalı. 2.69-2.70 lere kadar çıkıyor abartısız... Bu sıralar biraz düştü galiba gördüğüm yerlerde 2.53 civarında gazlar.
  • menemen bölgesinde lpg 2.42tl - 2.44tl civarında satılıyor,menemen aygazdan (aliağa yönü) (lpg pompa fiyatı 2.44tl) bir tanıdığım tam dolum bende dönüşte (izmir yönü) ulukent Bpet (MO gaz) pompa fiyat (2.42tl) tam dolum yaptırdık,izlenimlerimi bu başlıkta paylaşırım

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?  İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?

• izmir çiğli organize sanayi "milangaz" güncel lpg pompa fiyatı 2.38tl

hazır depom bitmişken tam depo doldurdum...

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?
  • dün facebooktan emircanlardan tanıtım mesajı geldi

lpg 2.42tl

İZMİR'DE EN UCUZ LPG HANGİ İSTASYONDA ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.