Şimdi Ara

İzmir'de FM Transmitter kullanan var mı? Boş kanal? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
32.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PIRANHA FALCON Z TYPE bu makinalarin uzerindeki lcd ekranda calan sarkının ismi de gorunuyo mu ?
  • pirhannadan uzak durun !bugüne kadar pirhanna marka ne aldıysam hepsi bozuldu sadece bnm değil arkadaşlarımında .çok kalitesiz malzeme uzak durun !
  • 105.1 izmirde boş frekans yok gibi :)
  • Bende de Opel varken bu FM transmitter'lardan almıştım. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi İzmir'de boş frekans yok. İllaki cızırtı duyacaksın ve sinir olacaksın. Bundan kurtulmanın ki yolu var. Birincisi Aux girişi olan bir araba ve iPod türevi bir cihaz alacaksın, sorunsuz müzik keyfin olacak ya da anteni sökeceksin (tabii eğer sökülebiliyor ise).
  • ben 16 liraya almıştım piranhayı, ankarada rahatlıkla kullanıyorum, şu zamana kadarda hiç bir sorunla karşılaşmadım, sadece yanımdan sinyal bozucu araçlar geçtiğinde cızırdıyor:)
    kullanırken sadece arabayı çalıştırmadan takmayın, çalıştırdıktan sonra takın yoksa sigortayı patlatırsınız, gerçi bu duruma karşı 3 tane yedek sigorta koymuşlar içine. ne gerek var 200 liralık teyp almaya, ben çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.